Armess_loya cahillesohbetikestim GÖZÜN AYDIN CANIM SAĞLIKLA ANALI BABALI BÜYÜTÜN CANIM VATANA MİLLETE HAYIRLI EVLAT OLSUN ❤️🌸🌸🌸
cahillesohbetikestim Armess_loya Amin inşallah kuzum benim darısı başına inşallah çok dua ettim ameliyat masasında senin ve @Deletedmom_85 m için sizinde en güzel haberlerinizi alırız inşallah en kısa zamanda. 🥰
Demmet Alimenur ayyy evet ama bugun itibari ile tam tamına 3 ayım kaldi normal doğum istiyordum ama artık imkansiz bu konuda bi tık üzgümün
Hmho 99 san geri saymak ne güzel diye düşünürken kendiminde son 100 de olduğunu farkettirdin sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Alimenur Hmho insan gerçekten tuhaf oluyo zamanın geçtiğini gördükçe Amin inşallah hepimizin yavruları sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah
Gamzee23 Alimenur oy maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim yavaştan günler bitmek üzere ya heyecan bastı beni 😂😂
Deletedmom_85 cahillesohbetikestim oy canım benim gözün aydın sağlıkla hayırla büyüsün inşallah Miniş 🤍 güzel yüreğine🥲🥹 çok sağol Allah razı olsun eksik olmayın kuzum🌸
Gizemmm-61 cahillesohbetikestim çok kötüydü çok , uyusmadi vücudum 20 dakika , genele dönmüş, odaya nasıl bağırarak çıkmışım ne kadar acı çekmişim , gece sancım çok oldu 4-5 tane iğne vurdular
cahillesohbetikestim Gizemmm-61 benim ilk foğumum gibi olmuş ya kıyamam sana benimde ilki öyle olmuştu çok geçmiş olsun canım benim güzel düşün bebeğine kavuştun