Ddmyu Ogretmen çok bekletemem gün içinde vermem lazım kan pıhtılaşmam var bu yüzden erken öğrenmek istedim ☺️🙏 iki kaybım var çünkü ..
Ddmyu 2prensesannesiiii aynen zaten bu testte beş üstünü gösteriyor daha çok yeni bir beta çıkacak bugün içinde vereceğim geçiktirmem kan pıhtılaşmam var çünkü dua edin güzel sonuçlar alayım 🙏
2prensesannesiiii Ddmyu benimde var pıhtılaşmam kanda 103 çıktı drum ertesi günü çağırdı iğne başladık kan sulandırıcı daha kese oluşmadan her gün vuruluyorum 🙏🏻
Ddmyu 2prensesannesiiii benimde öyle olacak inşallah hayırlısıyla 🙏 ben ikinci kayıptan sonra öğrendim pıhtılaşma olduğunu .. sağlıkla gelsin bebeğiniz sizin de 🤍
Freckles Ben de adetim gecikmeden öğrendim böyle. Kan ver bence kesinlikle var bir şeyler, kuruma çizgisi böyle olmaz daha kurumamış ki testin canım 😊🙏🧿 hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırız ❤️
Ddmyu Freckles ay sizde mi böyle öğrendiniz ? İnşallah ya.bugün kan vereceğim 🙏 direkt çıktı zaten ikinci çizgi. Dün yoktu mesela muhtemelen yeni yeni yansıyor beta 🙏🧿
Freckles Ddmyu Ben hatta bir testte böyle gölgemsi görmüştüm başkası olsa derdi manyak mısın negatif işte ama yani ben görmüştüm o gece uyuyamamıştım, sabah yaptım aynı böyle seninki gibi oldu o sabah sağlık ocağına gittim 37.9 çıktı betam. Öyle öğrenmiş oldum 😊
Ddmyu Freckles tam olarak anlattıklarınız gibi şeyler oldu bende de bakalım hayırlı sağlıklı şekilde olsun inşallah 🤍🙏🧿 saat üç dört gibi vereceğim kan