Ayseguloprl_ https://www.hizliresim.com/4aful9w Kızlar bu şekilde kasılmalarım var belden geliyor kasıklarıma anlık nefesime kadar kesiyor yerimde duramıyorum sıkıyor sonra bırakıyor hastaneye gitmeli miyim ?
tugcee0 Ayseguloprl_ ilk gebeliğim olduğu için bi bilgim yok ama burda okuduklarım kadarıyla doğum sancısına benziyor kaç haftalıksınız
nur34_ Ayseguloprl_ sancini takip edip gorun istersen doktoruna canm bide kasilmalari senmi kayit ediyosun oraya kndimi kaydediyor
2022bebeki Ayseguloprl_ Gitmelisiniz çok sık görünüyor kasılmalariniz. 20-30 sn gelir sancı sonra 3-4 dk rahatlatir sizinki de buna benziyor
Ayseguloprl_ tugcee0 36 haftalığız ama erken doğum riskimiz vardı 2 hafta önce yatış vermişti doktor geçen gün kontrolde de ilaçları kesmiyorum bebek baskı yapıyor rahime demişti
Ayseguloprl_ 2022bebeki evet öyle oluyor bir tutuyor baya sıkıyor nefes alamıyorum gibi birden bırakıyor
Ayseguloprl_ 2022bebeki evet doğum sancısıymış 5cm açıklığım vardı geldiğimde hastaneye çok şükür sağlıkla kavuştuk kızımızla 🤲
Ayseguloprl_ tugcee0 normal doğum yaptım dün saat 13:25 de hamd olsun sağlıklı bir prenses ile kavuştuk 🙏🥺❤️
tugcee0 Ayseguloprl_ ayy ne güzel sağlıkla huzurla büyütün bebeğinizi ❤️ Darısı bizlere olsun inşallah 🤲🏼
prettywomann Ayseguloprl_ sancı dişinda bir belirti olmadı mı sizde nişandır sudur benimde dün sol kasığıma ağrı giriyordu geçmedi bir türlü sonra gece birden geçti ama doğum sancısı olup olmadığını nasıl anlayacağız