FatmaAselinAnnesi_60 annesininbali27 Allah yardımcınız olsun ne çok kişi eşinden neler çekiyor valla benim de psikolojim bozuldu eşime karşı kinli bakıyorum halbuki bi sucu gunahı yok güvensizlikle yaklaşıyorum suratına tüküresim geldi
PSerenity annesininbali27 adam zaten senden boşanmak istemiyo mu sen de aldattığını biliyosun neden hala boşanmıyosun
hlmaydogdu annesininbali27 aramaa motoruna Instagram’da eşinin telefonunu yaz kendi teliyle kayıtlı acmissa çıkar direk
Bulbulyuvasi annesininbali27 yani yuva yıkmak kolay kurmak zor derler bacım ama aldattıysa ve bunu öğrendiysen neyi bekliyorsun ki
annesininbali27 ysmnprltn ysmnprltn zaten ben önce mesaj larini resimleri yakaladım ailesine göster Ecem de onun için söyle dim inanmıyor lar resim vs olsa
annesininbali27 FatmaAselinAnnesi_60 Amin inşallah cnm ben oğlum u doğurduktan sonra öğrendim şimdi de hamileyim ama gerçek ten doğurmak istemiyor um bu adamın yüzüne isim için tartışıyoruz
Tugceeeeeee1 Şifremi unuttum kısmından deneyin isterseniz eğer numarası ile kayıt olmuşsa numara kısmı çıkar ve telefonuna kod gider
Bulbulyuvasi Deletedmom_106 öz ablam gene sahalarda uyumadım abla gittim post açtım gece gece sinirim tepeme çıktı birden bir de benim bebişin cinsiyet de belli oldu ona çok sevindim hahdhwdh