17papatya Ogrluilk mehmet akif ersoy devlet hastanesindeki furkan kemal paksoya gidiyodum ama yaklaşık 3 haftadır asla randevu bulamıyorum aldigim randevuyu 2 gün kala iptal ediyolar pazartesi güne medicalparkda cem beye gideceğim ya da çomü hasatnesindeki bülent hoca ya
Tugbakk Ogrluilk Hasan Çetin. Çok iyi ve tecrübeli bir doktor kendi özel muayenesi var. Fakat doğum için Biga ya gitmek gerekiyor. Ben kendisinden oldukça memnunum
ozerturksule Ogrluilk hasan çetin hem ilgili hem de sanırım doğum konusunda en iyisi. 5 aydır kendisine gidiyorum hatta Furkan Kemal Paksoy a da gittim eş zamanlı birkaç kez ama Hasan Çetin deki ilgi çok farklı.
ozerturksule Ogrluilk servet hacıvelioğlu, profesör. Özel muayenesi var ama doğumu çomüde yaptırıyor, ben de 22. Hafatama kadar hasan çetine gittim ama Bigada doğum yaptırmasondan dolayı servet beye geçtim
eda22 Şule Ünsal ilk doğumu da yaptım ikinciyede şuan ona gidiyorum medikal de doğum yaptırıyor kesinlikle çok iyi
Ogrluilk Şule hanımı duymuştum daha önce karar veremedim daha özel kliniğe gidiyordum balıkesir de ama çanakkale de gitsem daha iyi olacağını düşünüyorum