Tiiffany Ya cok kıpır kıpır 5 dk durmuyor inanın karnım yoruluyor. 5 dk uyumazmı insan. Ya birde aniden yumruk kol bacak girişiyor Derdi ne 😀 28.Haftaya girdik. UZun zamandır bu sekilde. Sakinleşir diye bekliyorum ama yok
beyzacmvrc Tiiffany bizde 26+5 olduk 🤗 Benimki de öyle ayaktayken hareketliyken hissetmiyorum da biraz oturayım yada yatayim desem basliyo hiç durmadan 😂 sanki deprem oluyo içimde titretiyo durmadan beni minnağıımmm 💕😍 26+0 dan beri çok hareketlendi baya fark etti☺️
Dilsay Tiiffany Bugün tam 28 haftalık olduk hareketlerimiz git gide sertlesiyor korkuyorum 😂Onun disinda sorun yok
Alimenur Tiiffany yarın 26 olcaz ama bizim kız erken hareket etmeye başladığı için şuan kıpır kıpır elhamdülillah sabahları benden önce uyanıyo resmen Mutfakta oluyorum tezgaha yaslanıyorum içerden ittiriyo resmen beni
2prensesannesiiii Tiiffany evet bazen sakin ol folik asit çocuğu olduğunu bu kadar belli etmene gerek yok kızım diyorum😜😂 kurtlu bu deyince küsüyor o gün hiç tepki vermiyor verse de kibar kibar veriyor çok iyi bağımız😂🥰😍 bizde 29+2 yiz🥰
papatyakokusu Bazen çok hareketi bazen çok sakin ikimizin ruh haline bağlı sağlıcakla gelsinler tüm bebişle 28 hafdadayız
Serap05 Fındık oğlum 27+1 olduk bazen çok Kibar beyefendi bazen de tam tersi açığı zaman bazen babsina küfür ediyorum dahada yapınca bu sefer ömürum annem hadi ordan çık kurban olduğum diyince biraz duruyor yine başlıyor 🧿🤭🤭🤣
Ebru-2121 27+5 olduk bizde 1 saniye durmuyor artık korkuyorum yani bu kadar hareketli olması iyi mi. Gece uyanık gündüz zayen uyanık kafayı yiyecem. Tekmeleri acıtıyor ileriki haftalarda napacam bilmiyorum
KaderKrmazAlva Bizde de durumlar aynı 25 haftalık oluyoruz yarın maşallahı var karnımı delip merhaba diyecek die korkuyorum 😂😂😂😂
Mhtpflz Tiiffany vallahi 26 dan önce daha sakindi ama 26 dan sonra baya hareketlendi bazen diyorum içerde rahat mı değil bu kadar hareket ediyor