Prensesannesiym Kızlar bu ağızda yara çıkınca pekmezden bahsediyorlardı okudum ama unuttum iyi geliyor deneyin diyorlardı geçiriyormus diş etlerini rahatlatıyormus hatırlayanlar yada okuyanlar söyleyebilir mi
Melinoee Prensesannesiym karadut pekmezi ağız yaralarına çok iyi gelir. Karadut suyu filan hepsi iyi geliyor 👍🏻
Emell Prensesannesiym canim bo de yaranin usyune bi karanfil koy soyle uzun uzun yarim saat falan em. Ya da karanfil yagi cok iyi geliyo
Lil ben bugün diş doktoruna gittim. Artık dayanamıyorum çünkü diş Eti'm öyle bir şişti ki dişlerimin arası açıldı. Hamilelik pupili mi popili mi bir şey olduğunu fakat bunun hiçbir çözümünün olmadığını günde en az 3 kere 2 şer dk fırçalamamı 15 gün sonra temizlik yapabileceğimizi söyledi. Pekmez konusuna gelince, bu diş Eti şişmeleri bende 1 Aydır var. Kadın Doğum doktorları c vitamini eksikliği olduğunu söylediler her gün alıyorum başlarda kesti ama son bir haftadır yine başladı. Sonra bugün doktordan gelince fark ettim ki ben c vitamini ile birlikte her sabah aç karnıma pekmez içiyordum bebek sayısı + ben kadar kaşık. Ben ikizlere hamileyim üç kaşığı Fincana doldurup içiyordum. Son 1 haftadır bıraktım ve halim hal değil. Galiba ciddi ciddi iyi geliyormuş hemen tekrar başlayacağım. Baya Migros'ta satılan normal pekmez bir de benimki, keçiboynuzu falan olsa herhalde dişlerime diş katacak. karbonat veya tuzlu suyla gargara da öneriliyor, ben hiçbir faydasını görmediğim gibi karbonat midemi kaldırdı 😂🤦🏻♀️