Meloo35 Allah nasip ederse doğumum temmuz başı olucak 🥰Genel olarak kısa kol şeyler aldınız mı yoksa hep uzun mu tercih ettiniz ben uzun kol aldım bebek üşür dedikleri için ama bazıları kısa kol al vs diyor sizce
Minnakmucizemm Meloo35 bende uzun kol aldım hep ve muslin örtü aldim birde ilk oğlumun kundaklari kışlık çünkü. Yaz girince birazda kısa kollu alacağım idare ederim artık ya 40 li bebek üşür diyor herkes
MaviK Meloo35 40 ı çıkana kadar hep Uzunkol giydirdim canım Ağustos doğumlu kızım doktor bana sen ne giyiyorsan bir kat fazlası olacak dedi. Henüz kan oldukları için. Sadece pamuklu olması önemli yünlü olmayacak ki sıcaktan zafiyet geçirir yavrum 😀 zaten kırk çıktı ekim ayındaydık o zaman da bir kaç hafta ince giydirdim. Şimdi de temmuzda nasip olursa aynı şekilde olacak ☺️[](https://)
nergismom Meloo35 bende ilk üç ay uzun kol aldım canım bebişler üşür diye bende temmuz ikinci haftası doğum inşallah
KaderKrmazAlva 40 cıkasıya uzun giydircem nasipse canım sonra yarım veya sadece zıbın İzmir sıcağında yanar cocuk 😂
33begum KaderKrmazAlva bende bu konuda çok kararsızım ilk defa yazın doğurcam incecik şeylerle üşür mü diye düşünüyorum şimdiden
minikmucizem1_ KaderKrmazAlva bende İzmirdeyim ve temmuzda doğacak inşallah bebeğim evimiz çok güneş almıyor ama malûm sıcak oluyor yinede bnde sizin gibi yaparim 🤗
KaderKrmazAlva 33begum ilk kızım nisan 27de doğdu canım onu bile 2 3 ay uzun giydirdim sonra oda hep zıbınla idi bide şey diyorlar bu yaz asfaltar eriyecekmiş okadar sıcaklık gelecek diyorlar
33begum Hep kundak battaniyeler içinde büyüttüm çocukları kışın doğmuşlardı şimdi nasıl olcak bakalım
tekbirask156 Mardin’deyim şu anlık sadece zıbın alındı , bir kaç tane ince uzun kollu alayım mı bilemedim çünkü buranın sıcağı gerçekten çekilir gibi değil ev prefabrik aşırı sıcak 😐
tekbirask156 tekbirask156 Mardin’in ilcesindeyim malesef bilmiyorum 😐 genelde doktora Batman’a ya da daha yakın ilçe olarak Midyata frvlete gidiyorum özelde gitmedim henüz. Detaylı tarama hariç pek gerek görmüyorum özele gitmeyi onu da batman araştırma hastanesinde yaptırdım.
minikmucizem1_ KaderKrmazAlva yani ilk günler uzun kollu giydiririz sonra duruma göre biraz toparlandı mı kisa kollu zıbın giydiririz diye düşünüyorum 🤗
KaderKrmazAlva minikmucizem1_ aynen 40 cıkasıya işte bide geçen internette denk geldim bebekleri kat kat giydirmek iyi değilmiş asıl soğu başlarından alıyormuş kesinlikle şapkasız kalmasin diyorlardı yeni doğan bebekler
minikmucizem1_ KaderKrmazAlva öylede kızım kışın doğdu sardım sarmaladim iyi hoş ama şimdi yaza denk geliyo bakalım artık yaşayarak tecrübe edeceğiz sağlıkla gelsinler 🤗♥️