Kadriye28 Merhabalar 5 gün önce kan verdim 1’3 çıktı yine bugün verdim 2 çıktı değerim sizce gebelik var mı tecrübeli anneler yada başından geçenler yazabilir mi adetime de 4 gün kaldı
Mugeliya Kadriye28 regline yakin tarihlerde 2 cikmasi normal 5 ve ustu gebelik oluyor 4 gun kaldiysa degerinin bi 20 fln olmasi lazimdi ama belki gec dollenme vs olmus olabilir gecmesini beklemen en sagliklisi
Gul12345 Kadriye28 Bi tanıdığımda snn gibi verdi negatif cikti 4 gecikince verdi 5 günde 28 cikti belki geç dollenmedir tarihini bekle bence gecikirsen yap
Aysegul0-0 2.70 ile öğrendim cnm bende 2 ay önce sonra düzenli kan verdim yükseldi inş seninde öyle olur 🤲🏻❤️🌺
Aysegul0-0 Kadriye28 evet cnm adete 3-4 gün kala öğrenmiştim inş hakkınızda hayırlısı olsun sizinde 🤲🏻🤲🏻🌺
Busraaaomerdmr Kadriye28 şu anki sonuç negatif 5 üzeri olursa şüphe edebilirsiniz ama daha erken bişey söylemek için en azından adet gününü bekleyin hakkınızda hayırlısı olsun kafanızı meşgul edin başka şeylerle çok düşünmemeye çalışın 🤗