Ebrarkubra Cansen en çok merak ettiği soru doktora soracaktım unutmuşum 🤣🤣cevaplari bekliyorummm bende 😊
BabyMinor Cansen evet dr umla dün konustuk eski dikişten memnunum aslında ama düz istiyorum sadece kabarcıklı değil düzelticem dedi bakalım nasıl olacak
Tiiffany Cansen Evet aynı yerden oluyor. Bende 2.sezeryan da sormustum aynı yer ve ölcüde dendi. Sımdı 3.sezeryan olucam
Poyrazin_annesi Bilmiyrm ama bn sezeryan oldum ve oram keloid olmuş. Doktorum yıne aynı yeri kesecegını ve keloidi ordan alacagını söyledı. Yanı bnm aynı yerden kesılecek
BabyMinor Poyrazin_annesi keloid cilt yapısına baglı dedi bana bende de aynısı var kabarcıklı böyle 2.ci yi düzeltirim ama yine aynı şekilde iyileşir deri ve cilt rengine baglı dedi aksine görümceminki ilki kabarık tı 2.cisi bildiğin kesi yokmuş gibi
Umutaren Poyrazin_annesi merhaba merak ettim aynı yerden kesip duzeltince tekrar oluştu mu bende de aynı sorun var
elif233233 BabyMinor canim ilk dogumda keloid oldum. 2. Dogumda temizledi illa olacak diye bir sey yok. Benim dikisim cok guzel oldu bu sefer keloid temizlenince sanki yuk gitti benden . İnşallah sizinde olmaz
Poyrazin_annesi Cansen vücut yapısıyla alakalı mesela bnm vıcudum keloid üretmeye cok müsait. Boyle sezeryan yerım koyu renk ve kabarık olmuştu. Doktorda keloid olmş ddı
Hilalrumturk Cansen bende birinden duydum aynı yer değil bı parmak üstü kesiliyomus yaşayıp gorcez ilki çok güzeldi hiç belli değil
ikikizannesi__ Cansen 3. Sezerryanimi oldum 1 ay önce tek kesi var cilt yapımdan dolayı keloid oluyor her seferinde keloid kısmı kesip estetik dikiş atıyor ama yine aynı kabarik kararmış şekilde dikiş izi oluyor🙄
elif233233 Feyzanr41 keloid dikis yerinin disariya dogru kabarik iyilesmesi. 1 parmak sis gibi dusunun
OzgeSrc Poyrazin_annesi keloid ne diye düsünürdum bende hic araştirmak gelmedi aklima yorumunuzu okudum :) ben bi krem aldim 1 haftadir kullaniyorum aynen dediginiz gibi dikis yerim cok koyu renk ve malesef biraz kabarik