Mavisim099 Kizlar demin 03 için e bebekte indirim vardı . 3 aylık elbise takımlar aldım süslü püslü herkes olmaz dedi siparişi iptal mi edeyim yada 6 aylık mı alayım hiç bise bilmiyorum çevremde akıl verecek kimse yok yardım edin lütfen 😪
Ahsenn031013 Mavisim099 niye olmasın ki anlamadım Şahsen ilk bebeğimde yeni doğan kullanmadım hep 3 aylıkdan başladım yani çok fazla değilse atıyorum 20 30 tane değilse bişe olmaz😂 Ya ayrıca ilk bebeğin heves oluyo heycan oluyo paranda varsa alırsın hiç kullanmasan bile keşke demezsin yani millet çok biliyo sanki boşver takma
Nurr_22_22 Mavisim099 gayatte olur bana da çok alma hemen büyüyor dediler 3 aylık bir iki bisey aldım ama kullandıkça ihtiyacım oldu çoğu şeye şimdi yavaş yavaş alıyorum
Mavisim099 Ahsenn031013 ne bilim canim ya kafam oldu kazan gibi hevesim bile kalmadı bise almaya hiç biseden anlayamiyorum sanki öyle hissediyorum kendimi 😔
DilanBolat33 Mavisim099 hiçde başkalarına uyup üzülmeyin bu szin cocugunuz siz nasıl isterseniz o şekilde olur herkes konuşur buna çözüm yok. Bnde ilk gebeliğim daha çok yeni bende geçenlerd aldım kışa geliyor doğum dedi doktor bende ayına göre kışlık ve baharlık aldım ve 3 aylıktan aldım kışlıkları kıyafetlerin kalıp farkı da oluyor 2 tane yazlık aldım 6 aylık mesala ayına göre hesapla en basiti her bebek orda koyulan kıyafete göre doğmuyor olsada olmazsada bir iki giydirilir yani
Mavisim099 DilanBolat33 tabiki öyle ama insanda alınca giydirmek istiyor korkuyorum ya olmazsa die o yüzden 6 aylikmi alsaydim dedim 😪
DilanBolat33 Mavisim099 mesela benmki kışın doğacak Allah nasip ederse kışlıkları 3 aylık aldım gidip de yazlık 3 ay slmadım 6 ay aldım hesapla öyle al
Betulaa Nasıl olmayacak doğunca 03 aylar küçük gelecek anlamında mı ?? Öyle saçmalık mı olur 5 kilo doğmazsa en az 1.5 ay onlar olur. 0 1 aylar 10 gün falan oluyor ya da olmuyor diyorlar onlarla mı karıştırdınız acaba
Mavisim099 Nurr_22_22 zaten hem alma diyorlar hemde devamli çiş kaka yapiyo diyorlar anlamak zor bu milleti
Mavisim099 DilanBolat33 benimde agustosta doğacak 3 ay icin yazlık almıştım ince şeyler 😇 teşekkürler