Rabia-Karabulut Kızlar park yatak almaya karar verdik ama bunun için nevresim takımı almama gerek var mı ve yastık şart mı sadece çarşaf ve pike yeterli olur mu
Aysegul-ucbh Rabia-Karabulut kesinlikle şart bebek kusabilir sonuçta. Yatağı yorganı yıkamak zor olur nevresimi çıkar yıka mis.
efelinamoms Rabia-Karabulut nevresim takimi degilde olcusune gore lastikli bir iki carsaf alinabilir zaten bebek oldugu icin uygun sartlarda battaniyeye sarili uyuyorlar bi tik buyuyujcede uyku tulumu is goruyor yastik 2 yasa kadar onerilmiyor zaten yorgan vs dönmeye baslayinca biraz tehlikeli olabiliyor
Nurr_22_22 Rabia-Karabulut şart değil elbette ben bim den almıştım uygun fiyata gelmişti yoksa 250 300 TL vermek saçma şimdi icin
Momsy410 Rabia-Karabulut carsaf, su gecirmez ortu aldim ben. Yorgan yastik kullanilmiyo zaten yeni dogana. Uyku tulumuyla uyutcam ben
Rabia-Karabulut Yorgan vs kullanılmadığı için yatak çok boş durur ama yapacak bişey yok nevresim alsamda çok büyük gelir
Rabia-Karabulut Herkes aynı fikirde aklın yolu bir o zaman ☺️ Peki ben park yatak için dönence askısı arıyorum ne kadar pahalı bişeymiş siz yataklara dönence yapmayı yada yaptırmayı düşünüyor musunuz