3Tospikannesi Kaderozceliik 15+2 bende aile ve arkadaşım harici kimseye söylemedim ve hala da paylaşım bile yapmadım çoğu kişi bilmiyor 😂
Kaderozceliik 3Tospikannesi en iyisini yapmışsınız bir yandan hâla erken söyledim diyorum ama daha fazla içimde tutamadım hep istemişimdir balon falan patlatmayı ama sabırsız oluşum buna müsaade etmedi😂😂
Kaderozceliik Papatyakokulukiz şimdiden aynı şeyleri yaşıyorum ilk gebeliğim çok rahat geçmişti ama şuan asla aynı değil
3Tospikannesi Kaderozceliik ayy ben 2 çocuğumda da öyle şeyler yapmadım zaten o zamanlar yoktu 😂 bunda çok istedim heves işte yapacam dedim deprem olunca üzüntüden vazgeçtim yapamam da artık içim rahat değil
Mommyustn 34+3 artık biran önce doğurmak istiyorum denilen yere geldim 2 hafta sonra doğsa mesela çok güzel olur😅
Kaderozceliik Mommyustn sağlıcakla vaktinde gelsin inşallahh kız erken erkek daha geç doğar diyorlar doğruluk payı nedir bilmiyorum ona göre düşünün siz artık😂😂
Kaderozceliik 19-85smya iyi saklamışsınız gerçekten kimsenin bilmemesi en iyisi gereksiz akıl veren insanlar çok fazla çünkü
Ayseeeunal Kaderozceliik valla canım benim 30 a kadar sanki çokkk çabuk geçti ama artık asla zaman geçmiyor halsizleşmiş ve ağırlaşmış hissediyorum çünkü 🙃 34 teyiz şu an