Dilaraatas Kızlar bnde Beyaz akıntı oluyordu o yok artık şuan Beyaz ufak pütür şeklinde iç çamaşırım kirleniyor ne olduğunu bilmiyorum ayni durumu yaşayan varmı
Prenses34_annesi Dilaraatas kesik kesik mi canım eğer o şekilde ve kokulu ise enfeksiyon veya mantar olabilir belki
Dilaraatas yesillimonn netten baktım da Doktorum bı ara akıntım çok oluyor diye bna geynomax vermişti içinde 3tanr vardi 1tane tek kullandım daha da hiç kullanmadım netten baktım mantar tedavisi enfeksiyon hastalıklarında kullanıyorms dr görünmeden kulnsam işe yarar mi uda Dr da aynı şeyi verir
Miniminiben Bende sıkıntı yok ama idrar tahlilinde çıktı sanırım mantar , yarın göstereceğim insllah tedavisi kolaydır,
Esram_lina Miniminiben eğer hamile değilseniz tek kullanımlık hap ve krem veriyor sağlık ocağı mantarın başlangıcı olunca hemen 2 günde geçiyor ben de 1 defa yaşadım gerçekten gece kaşıntısı oluyordu ömrümden ömür gitti gece uyanıp sirkeli suya oturuyordum
yesillimonn Dilaraatas Aynen cnm kullanabilirsin bana da 2 kutu yazmıştı doktor 3 tane kullandim geçti çok şükür diger kutu duruyor tekrarlarsa kullanicam bende geri kalani
Miniminiben Ben hamileyim de maya hücresi referans dışı çıkmış tahlilde , ama bende sıkıntı yok sadece tahlil de çıkmış