Rabissssscee Busra0205 15+2de 4d yapıldı suyuma, beyni, kol bacak boyu, kalbi vs hepsine o zamanda bakıldı ekstra vermedim, 18+2de detaylı yapılacak onunda ekstrası yokmuş.
Busra0205 anneolmakzoramagulusuyeter_ nekadar pahalanmış benim de 16 haftalık suan oyüzden yaptırsam mı diye düşünüyorum
Badem_gozlum_ 20 25 arası 700 1200 arası değişiyor burda ben 700 olana gttm.ama renkli değildi CD de vermediler bilsem 1150 olana giderdim szde gtmeden sorun. Bazı detaylı ultrasonlar renkli olmuyor
Rabissssscee Badem_gozlum_ Bizim 15 haftada 4D bakıldığında ekranda renkliydi fakat elime verilen ultrason fotoğrafı siyah beyaz detaylıda nasıl oluyor bilmiyorum
Busra0205 deletedmom11 Badem_gozlum_ ben de kararsızım napsam diye acaba normal ultrason farkı varmı yani sadece renkli görmemiz mi
anneolmakzoramagulusuyeter_ Busra0205 ben 1000 TL nin altında duymadım Bursa’da İstanbul’da ortalama 1200 diyorlardı arkadaşlar yorumlarda okumuştum
Hilal2 Busra0205 yani renkli denilen detaylıysa bilemedim farklılar mı bnm doktorum da renkli ultrasonda var bakıyoruz arada bir bebişe ama görüntü olarak veremiyor doktorum da ki detaylı değil ama
Busra0205 Hilal2 ne güzel işte en azından görebiliyorsun bizde hep siyah oyüzden değiştiricem hastaneyi
Hilal2 Busra0205 kesinlikle detaylı yaptır bak sana bişey anlatıcam komşumuz kızına hamileyken detaylıda yalan olmasın yemek borusu sanırım midesine gitmiyordu bunu detaylıda öğrendi çocuk 37 haftada 1200 gram doğdu düşün 37 haftalık ben gördüğümde okadar miniktiki çok korkmuştum doğar doğmaz annesi göremeden ameliyat oldu kız şimdi 6 yasında oldu maşallahı var demem o ki mutlaka yapılmalı bende boğazımdan kıstım diğer çocuğumdan kıstım yaptırdık kısıyoruz bi yerlerden yaptırıypruz çocugumun canı saolsun
Badem_gozlum_ Busra0205 renkli renksiz değil de cihazın çözünürlüğü olması lazım anomalileri saptaması açısından . Her ikisinde de gözükür anomali varsa önemli olan doktor bence. Renkli resim de bebek daha güzel ve anlisilir oluyor hatırası oluyor canim
Hilal2 Busra0205 yani detaylı yaptırmasa kadın çocugunda sorun olduğunu bilemeyecekti herkese söylüyorum anlatıyorum ikili üclü test miş şeker yüklemesiymiş bunlar kişinin kendi fikri ne yapar yapar ama detaylı bence çok önemli
Busra0205 Hilal2 rabbim korusun kimsenin basına vermesin bunlar normal ultrason da görünmüyor mu doktor hiç mi fark etmemiş