Herkese merhabalar dün 40+1 hafta olduk doktor bugün için suni sancıyla doğum başlatalım demişti kararsız kaldımm demiştim. Ne sancım ne nişanım ne de açılmam vardı.. neyse bugün sabah saat 10 gibi hastaneye geldim doktorum yatış yapalım dedi yatış yapmadan açılmama baktı 2 cm açılmam oluşmuş. Sancım yoktu zaten yatış yapıldı saat 11 de suni sancı takıldı. Yarım saatte 4 cm açılmam oldu ☺️ Ebemiz güzel ilerliyor dedi ama bebeğimin kafası hala kanala girmemişti baya yukarıdaydı. Saat 12.30 gibi sancım şiddetlendi açılmam 6 cm oldu. Sancı geldikçe çök kalk yaptım. Annem belimi ovaladı o rahatlattı. Sonra saat 1-1.30 gibi açılmam 8 cm oldu. Doğumhaneye aldılar saat 2 gibi bebeğimi kucağıma aldım 🥰 bu kadar hızlı ilerlemez diye düşünüyordum ilk hamileliğimde zorlanmıştım. Çok şükür umduğum gibi olmadı daha kolay geçti 3 saatlik süreçte bitti buarada hiç kesi de olmadı küçük bir yırtılma oldu doktorum dikişe gerek yok dedi 🤭 ben atlattım kızlar oğlumu kucağıma aldım. Kızım abla oldu. Çok şükür bugünlere darısı doğum bekleyenlere 🌸