Kızlaar merhaba
Size anlatacaklarım var bu ay farklı yaptığım şeyleri ve farklı olan belirtilerimi anlatıyorum
Öncelikle son adetim 28 ocak
23 şubata kadar ovülasyon takibi ve inofolic combi kullandım testim bitince devam etmedim bu sıradada kilo fazlam vardı spora başlamıştım
Ancak 4 mart ile 6 mart arasında akıntı renginden yumurtlama olduğunu hissettim ve 4-6 sında ilişki oldu. Ve cumadan beri test yapıyordum hiç birşey çıkmadı
En son ptesi 13. Martta erken gebelik yaptım ve çıkmadı . Bugün aklıma esti ve dedim artık yoksada söktürücü bişeyler içerim gittim ümit etmeye bile korktum ve beta sonucum 13 çıktı çok şaşkınım kendime gelemiyorum 19 aylık evliyim 10 aydır istiyorduk kalbimde kelebekler uçuyor Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder inşallah.
Şimdi size belirtilerimi yazayım
Regl ve adetimde olduğu gibi hala ara ara kasık ağrısı bel ağrısı ve göğüs ağrısı var.
Buna ek olarak ilk defa göğüslerimin ucu acıyor
1 haftadır deli gibi turşu yiyorum
Ve sabahları midem kazınarak uyanıyorum
Şöyleki adetim çok düzensiz 30 gün olduğuda oluyor 60 günde olduğuda
O yüzden gecikme tarihimi bilemiyorum ama
tahmini yumurtlamamdan 9-11 geçti ve aşağıya önce verdiğim kan testini ve sonucu gördükten sonra yaptığım idrar testini atıyorum hepinize umut olsun rabbimden samimiyetle dileyin gerisini o hallaedecektir inşallah 🫶🏻