Bervnkpsuz Egeminannesi Kızım 9 aylık 2 aylık hamile olduğumu öğrendim 1 hafta önce 🤧çok tedirgin olmuştum ama sağolsun doktorum rahatlattı biraz
elif233233 Egeminannesi sezaryenden 10 ay sonra gebe kaldim subatta da dogurdum. Ilk dogumumdan cok cok daha guzel gecti . Hamileligimde de bir sikinti yasamadm cok sukur
ALIMYIGIT Tiiffany şu anlık iyi çok şükür ilerde açılırsa erken doğum olabilir dediler ama 100/100 açılır diye bisey demiyoruz belki tam haftalarini da tamamarsin dediler
Oznr001 Seda06891 tabi arası yakın oldgu için vücut ağrıları ilke göre çok ama onun dışında bı sikitni olmadı alajja şükür suanlik insallh doğuma kadar da olmaz
sedamrt123 Oglum blr yaşındaydı hamile kalmıştım iki hafta sonra doğum arada bi aşaya baskı yapınca ağrıyor ama doktor söylemişti bir sıkıntı yok baska çok şükür
Bervnkpsuz Seda06891 bir sıkıntı olmayacağını herşeyin yolunda olduğunu ama hemen vitamin takviyelerine filan başladı beslenme düzeni oluşturmamı söyledi çok şükür şimdilik iyi
Merimii Egeminannesi ay ben valla korkuyorum dikişlerden bir rahatsızlığım olur mu diye göbeğim şiştiğinde 😅