Bayanminyon07 20+2 hamileyim bu sağlık ocağında vrulcak olan tetanoz aşısınin zamani geldimi sizce vurulan var mı kızlar ne zaman iğne vuruldunuz??
Glitter Bayanminyon07 bebegin hareketlerini hissettikten sonra oneriyorlar genelde. Ben tatildeyken denk geldigi icin ilki 24. Haftamda ikinci 28. Haftamda yapildi
Byncdii Bayanminyon07 canım ilk dozunu 18 haftalıkken ikinci dozunu 1 ay sonra yani 22 haftalıkken oldum ☺️🌺💁♀️
Bayanminyon07 Glitter ben hareketlerini hissediyorum bir haftadr yarın sağlık ocağına gdiym o zaman bkiym ne diycekler😊 teşekkür ederim 🙏
Sevilmesebebi Bayanminyon07 git canım bencede zamanı zaten kalp atışını falan dinleyip öyle vuruyorlar
Zeliha66 Bayanminyon07 ben 20 haftalıkken ilk dozunu vuruldum ikinci diz icinde 1 ay sonra cagirdilar
Yarenelibol Bn istemedm istemedm zorla eşim götürdü dün oldum ilk aşımı ikincisi 5 aralık dendi 28+6 😂 kaçıl yok bam bam bam🎃 etki kol uyusuklugu hiçbişi hissetmiyorm şükür Sadece bebeğim akşama kadar hareket etmedi bugün kıpır kıpır bununla ilgisi varmı bilmem