Zeyneparsln Ateş ölçer olarak ne aldınız hangisini önerirsiniz ? Alından ölçenler yanlış ölçüyormuş onu Önermiyorlar.
Edafmo Zeyneparsln direct nexus aldım ben uygun fiyatlı hemde doğru ölçüm veriyor. Hem kulaktan hem alından ölçüyor
Edafmo Zeyneparsln direct nexus aldım ben uygun fiyatlı hemde doğru ölçüm veriyor. Hem kulaktan hem alından ölçüyor
Sehrazatt Zeyneparsln bende Nexus aldım geçen gün birden ateşimi 40.9 olarak gösterdi tekrar ölçünce 37 çıktı şaka gibi bebeğimde böyle bir şey olsaydı napardım bilmiyorum hemen iade ettim asla tavsiye etmem .
Hallerimvarbenim Zeyneparsln Evet dijital önerilmiyor şu standart olanlardan öneriliyor bizde onu kullanıyoruz
Sahnedekimadam Evet kol altı ya da kulak öneriyorlar .. bütçen varsa braun kulaktan ateş ölçer var baya iyi , yoksa kol altı olanı tercih edebilirsin 🙏🏼
Aynenkanka Zeyneparsln koltukaltı ya da kulaktan ölçer en iyisi. Ben braun thermoscan 7+ aldım çok beğendik
Sibelunalhasan Bende kulaktan ölçen Braun tercih ettim. Çocuk Dr u kulaktan ölçüm yapanların doğru sonuç verdiğini söyledi.