mercimek000 Hamilelik nezlesi yaşayan var mı?nefes alamiyorum.Cozum bulan bar mi? Derin nefes alamiyorum sanki
Kardelen-123 mercimek000 nefes alamadığım için buhar makinesi ve okaliptüs yağı aldım, yastığıma da bi kaç damla damlatıyordum, az da olsa rahatlatıyordu beni
fatiss mercimek000 ben canim burnuma limon damlatiyirum gunde en fazla 3 defa. Cok zorlanmaya basladigimda burnumun ucuna viks koyuyrm
Esraguvennn mercimek000 ben 3 yaşında oğlum için burun tıkanıklığına cold mix kullanıyordum odada perdeye ya da yastığa bir kaç damla damlatiliyor. Geçen günlerde de kendim de burun tıkanıklığı yaşayınca buhar makinasına damlattim çok iyi geldi direk yastığa damlatinca da baya rahat ettiriyor insanı. Onun haricinde de bol bol portakal ye bol su iç ve limonlu çay iç.
hayalperest2310 mercimek000 bende de öyleydi KBB den sprey birde burun aparatı aldım takıp yatıyom rahatladım biraz
Limonzeytin mercimek000 burnun için deniz suyu spreyi al kesin çare bu oldu bana izotonik spreyler tavsıye ediliyor sdce zaten doktorum saolsn çok iyi gelmşti.
Gullymn Bilmeden Otrivine kullandım 3 hafta kadar şimdi ne kullanacağımı şaştım en iyi gelen nedir :(
defneveannesii_ Ben bayadır aynı sorunu yaşıyorum burnum devamlı tıkalı 😒 Doktora sorarak illiadin burun spreyi kullanmaya başladım, en yakın arkadaşım oldu bu burun spreyi 😬 Çantama atıyorum bir yere giderken bile 😬