06Seyma-06 Arkadaşlar burdaki bazı yorumlarda enfeksiyona karşı içilebilir diye gördüm ama tekrar sormak istedim kanda ve idrarda enfeksiyonum var 26 haftalık hamileyim. Bir zararı olur mu kuru dutu kaynatıp içsem. Doktorum şehir dışında soramadım ona
FatmaAselinAnnesi_60 06Seyma-06 doktora danışmadan kesinlikle kullanmayın erken doğuma yada düşük tehlikesine yol açabilir… Rahim mi yumuşatıyor
Busel 06Seyma-06 34.haftadsyim her ay yapıp içiyorum crp için enfeksiyon doktorumun ve kadın doğum doktorumun onayı var. Hiç bir sıkıntı yaşamadım tam tersine ilacın dusurmedigi crpyi kurudut düşürdü
Elifcee25 06Seyma-06 ben enfeksiyon gcene kadar iciyorum. Eğer şekerinin yoksa için bi zarsri yok. Sadece şeker orani fzla sekeri olanlar icin
Selin356 Elifcee25 yok canım sekerım şükür günde vur bardak mı ıcıyorsunuz kesuyır mu peki hemen enf hayatımı zindan ettı ya
Busel Selin356 günde 1 bardak çok şekerli Bi ürün ya da 2 icebilirsin sekerin yoksa içtiğin gün çok tatlı tuketme
Elifcee25 Selin356 Bir sonraki kontrolune kadar sabah ac karnina aksam uyumadan once icebilirsin. Ben sicak sicak icip birde dutlari atmiyodum onlarida yiyodum