[silindi] Asiiilmom aynı canım aynı zemzem suyuna koymanız tavsiye ediliyor ama yoksa normal soğuk suya bırakın o nasıl açılıyor kuru dal kocaman açılıyor kavanoza sığmıyor doğum biter bitmez hemen sudan çıkartın ama ihmal etmeyin inş çok çok güzel geçer doğumunuz rabbim yardımcınız olsun 🌸😍
Asiiilmom [silindi] Amiin insallah canım çok sağol 🤲🤍 peki suyun ılık-soğuk olmasınin farkı var mı? Birde sadece otu suya bırakınca tamam mı yani dua falan okunmasi gerekli mı?
[silindi] Asiiilmom yok canım normal su ısıtma sakın dua o an içinden ne geliyorsa ama inan korkudan heyecandan ne söylediğini bilmeyeceksin zaten ne okuyacaksan sakin sakin önceden oku son dakka panik olursun illa ki bildiğin herşeyi unutuyorsun çünkü
[silindi] Asiiilmom ha şunu da söyleyeyim doğal sancım gelsin dersinde korumasız ilişki öneririm çünkü ikinci doğumumda öyle yaptım korumasız ilişkiden iki saat sonra sancım başladı suyum patladı doğum hikayemi de paylaştım hatta 2019 da paylaşmışım şimdi gene buldum paylaştım 🌸 inş çok çok güzel geçecek kalbinizi ferah tutun
Asiiilmom [silindi] tüm hamilelik sürecimde ilişki yasaktı, şuan 38+3 üz doktora sormadim ama iliski yasagi zaten yoktur artık, ilişkinin sanciyi ve doğumu tetikleme olasılığı sabah aklıma geldi aslında , doğru canım o ihtimalide değerlendirmeli
annesininkelegi balcicek24 yanlızca 1 kez biberiye yaptaklarıyla çay içebilirsiniz dogumdan önce 1 gün önce de olur
balcicek24 annesininkelegi şimdi internetten baktım yüksek dozda rahim kasılmalarını tetikliyormuş doğumdan bir gün önce tüketmeye çalışacağım 🌸 Bilmediğimiz ne çok şey varmış ☺️
annesininkelegi balcicek24 evet ben doula ile çalıştım bunlar çok işinize yarar bol gevşeyin. Saglıkla kavusun insalalhh hersey yolunda gitsin💗
CmreKsidar balcicek24 merhaba hiç açılmanız var mı cumartesi 37. Haftada benimde doğumum olacak doktora sordum neden suni sancı vermiyorsunuz dedim kapalı kapıyı zorlasan çok zor açılır cumartesi günü açıklık var mı bakıp deneriz dedi sizin hiç açıklığınız var mı acaba benim postuma yazmıştınız sanırım.
balcicek24 CmreKsidar merhaba evet dün akşam sizin posta sohbet etmiştik yarın ciğer geliştirici iğnemiz yapılacak ve açıklık var mı diye bakılacak yarın tekrar bilgi veririm 💕
Eceecim CmreKsidar aynısını dün doktorum söyledi kontrolde. 40 ları beklemek istemiyorum dedim. O senin sancına açılmana bağlı. Eğer hiçbiri yoksa boş yere suni sancı vermem saçma olur. Boşuna sancı çekersin dedi. Bakalım 🤷🏻♀️
[silindi] Asiiilmom iki doğumda iyi tecrübe edindim inş kendimde de kullanırım hep öyle olur ya konuşursun konuşursun kendine faydan olmaz illa ki panik oluyor çünkü
balcicek24 [silindi] beni o kadar rahatlattı ki mesajınız sanki bu mesajı bekliyormuş gibiydim ☺️ Umarım ki kendinizede faydanız olur hepimiz sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız tek dileğim 🙏🏻💕
CmreKsidar balcicek24 bana da bugün ve yarın yapılacak ciğer geliştirici insallah sağlıkla alırız kucağımıza 🌸 teşekkürler
2Meyve- balcicek24 Fatma Ana eli otunu nereden temiz edebilirim ? 37+2 de randevum var muayenem de ne olucak o zaman belli olucak doğum ile alaklai da bu Fatma Ana eli otu hakkında bilgi verebilir misiniz bana ?
balcicek24 2Meyve- merhaba ben aktardan aldım sizde aktarlardan ulaşabilirsiniz inşallah faydasını görürüz 💕🌸
balcicek24 CmreKsidar inşallah sizde kendinize daha fazla stres yapmayın her ne kadar da normal doğum istesekte önemli olan bebeklerimizin sağlığı artık bende böyle düşünüyorum elimden geleni yapacağım açılma için ama nasipte ne varsa onu yaşayacağız en iyisini yine doktorumuz bilir yapacak bişey yok kendinizi rahatlatın sizde bebeklerimiz stresi hissediyor biliyorsunuz sakin kalalım inşallah gönlümüzce olur ve en önemlisi sağlıklı bir doğum olur inşallah 🙏🏻🌸
Yagmursnr @[silindi] bende 38+1 deyim acaba korunmasız ilişkiye girsem başlar mı dogumum çok tedirginim ama bı an önce de olsun istiyorum
CmreKsidar balcicek24 zaten bugün başka bir doktora da gittim devlette evet suyun çok azalmış dedi siz olsanız napardınız dedim ben 1 hafta daha beklerdim hergün nst ye sokardım dedi ama daha fazla beklemezdim dedi. Ee benim hergün oraya gitme imkanım yok 1 buçuk saat uzaklıkta eşimde çalışıyor tek basıma da gidemem riske atmak istemedim 1 hafta içinde iyice azalırsa zaten mecbur sezeryana gireceğim. Teşekkür ederim biraz daha rahatım artık.