zumre_nur_47 Sağ böbreğim son 1 haftadır şiddetli ağrı çekiyorum iğne gibi batıp duruyor aralıklarla normal mi bu şekilde olmasi
Mrve12 zumre_nur_47 benimde öyle oldu böbrekte büyüme çıktı doktorunuza danışın böbreklerinize baksınlar
Sevilayms zumre_nur_47 Bol su için agrıyan tarafa yatmayın böbrek büyümesi olabılır doktorunuza bahsedin
esrcetnkvk zumre_nur_47 aynı şeyleri yaşadım bol su için magnezyum kullanıyorum soda içiyorum mutlaka günde bi tane aşırı ağrım olduğunda hafif oturur pozisyonda böbreklerden baskı olmayacak şekilde uyuyorum doktorumun verdiği tavsiyelerdi bunlar ve bi haftaya geçti ağrılar
Edaaa1 Mrve12 Bana da yoğunlaşma var dedi doktor şimdilik bir şey yapmayalım dedi bu hafta tekrar gidip baktiracagim ama merak ediyorum size ne gibi bir tedavi uyguladılar
Mrve12 Edaaa1 ben sağ böbrek ağrısıyla gittim böbrek ultrasonuna aldılar sağ soldan daha büyümüş hatta. 2 tarafta da büyüklük var. Doktor endişe edecek kadar büyütmediğini söyledi. Eğer çok ilerlerse ve rahatsız ederse kataterdi sanırım onu uygularız dedi.