Busra9696 20 haftada doktorum ayrıntılı ultrason yapacağım birde radyoloji bölümüne de muayene olmanı isteyeceğim dedi? Ne için oraya da muayene olmam gerektiğini bilmiyorum ya giden var mı kızlar Şuan için bende ve bebeğim de herhangibi bir sorun da yok
Pamuk Busra9696 12+4üm dün yönlendirdi doktor kanama alanım hala varmi diye.Daha detaylı bir ultrasondu çok güzel gördüm ense kol bacak ölçüsünü
Esoo06 Busra9696 ayrıntılı ya genelde daha net sonuçlar için radyolog bakıyor. Ben kendim bakarim bide onlara da göndercem 2 kişi bakmış olacak o anlamda demiş. Korkulacak bısey yok 😊
esnyz14 Busra9696 Ayrıntılı ultrasona hem radyoloji hemde perinatoloji bakıyor. Burda beni doktorum perinatolojiye yönlendirdi ama ayrıntılı ultrason yaptıracağım zaman memleketime gidicem iyi bir radyoloji doktorundan ayrıntılı ultrason için randevu aldım. Bundan dolayı olabilir 🌼
Esoo06 Busra9696 korkma hiç daha iyi hatta. Ben hemde radyolog hem perinatolog düşünüyorum ayrıntılı için Allah nasip ederse o zamana gelmeyi
Busra9696 esnyz14 olabilir canım bilmiyordum bende ister istemez tedirgin oldum içimi rahatlattınız 🌸🌸