Iremnur_glr Arkadaşlar yarın doktor randevum var 13 haftalık gösteriyor ikili tarama testi yaptirmayip üçlü tarama yaptıran var mı acil cevap lütfen
casper12 Iremnur_glr ıkılı testle üçlü testin güvenilir yüzdeliği aynı degıl ıkılı test daha önemli cogu doktor üçlünün önemi olmadıgını söylüyor. 2 li testin dogruluk oranı %85 lere kdr cıkıuor uclı test ıse %65 leree
Gulsahakdag Iremnur_glr ben ikisinide yaptırmadım 4lü Test ve detaylı yaptırdım sadece 2 linin süresi kaçmıştı doktorda 3 lüye gerek yok direk 4 lü bakarız demişti
3Tospikannesi Iremnur_glr başka bir uygulama daha kullanıyorum gebelik takibi orda üçlü ve dörtlü testin doğruluğu ikiliden daha düşükmüş ben ikili yaptırdım temiz çıktı daha da yaptırmam 13 haftalıkken yapmıştım
Gamzeli_ Iremnur_glr ikili test bende yaptırmadım biraz geç kaldım doktorum da yaparsak hatalı çıkma ihtimali var dedi üçlü test yaptirdim bı sorun çıkmadı daha sonra detaylı ultrasona girdim onda da bi sorun çıkmadı
Iremnur_glr casper12 ben oğlumda yaptıramamıştım pandemi dönemindeydi direk detaylı ultrason cektirmistim bunda da çok tedirginlik yaşadım yaptirsam mi yaptirmasam mi diye yarı yarıya yaptır veya yaptırma diyen var ama bende yaptırma taraftariyim içim rahat olsun en azından ve deprem bölgesinde olduğum için ne olacağımız belli değil teşekkur ederim bilginiz için 🙏🤗
Gulsahakdag Iremnur_glr hayır hiçbir sorun olmadı çok test çok kafa karıştırcak tabi tercih size kalmış. Bizde çok istemedik yaptırmayı
3Tospikannesi Iremnur_glr olabilir ben 2 çocuğumda da yaptırmadım test bunda ilk defa yaptırdım detaylı filan düşünmüyorum
Iremnur_glr Gamzeli_ bende oğlumda hiçbir testi yaptıramadım pandemi sürecindeydi sadece detaylı yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı çok şükür 🙏
Iremnur_glr 3Tospikannesi bu benim 4. Hamilelğim ilkini aldırmak zorunda kaldım ikinciyi düşük yaptım üçüncü sağ çok şükür iki yaşında ellerinizden öper onda sadece detaylı yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı hamdolsun Allah’a🙏🙏
Hayat_turan1780 Ben ikili test feln yapmadım 12+3 hastalığım ama yani o çocuk rahatsız olsa kıyıp alacak mıyız tabiri hayır o yüzden rabim ne vermişse başım gözüm üstüne detaylia girireeim yeterlidir bence genede herkesin düşüncesi kendine özgü 🥰🤲
Iremnur_glr Hayat_turan1780 ben öğrendiğim bu zamana kadar hiç doktora gitmedim uygulamada son regl dönemine göre bugün 13 haftalık gösteriyor yarın doktora gidicem bakalım ne diycek
3Tospikannesi Iremnur_glr Allah bağışlasın ve geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın benim 6.gebeliğim ilk ikisi sağ şükür 3.düşük oldu 4 ve 5.kalbi durdu 3 aylıkken şuan 15 haftalığım çok şükür iyi gidiyor Allahım kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin inşallah 🙏❤
Bsragvndi Gizemmm-61 benim bildiğim doğumdan bir gün önce hastanede yariyorsunuz ikinci gün doğum oluyor doğumdan sonra gidiyorsun bir kaç saat içinde anneye birşey olmazsa tâbi