cicek52 cdniz ayy ben 16. Haftadan 17. Haftanın sonuna kadar yaşadım bu durumu. Secdeye giderken bile çok zorluyordu. Artık dayanamayinca EKG çektirdim. Hiç bı şey çıkmadı çok şükür. Doktor vücudun iki kişilik kan üretiyor o yüzden dedi
Fatmanur8 cdniz benim 7 haftalıkken başladı nefes darlığı şu an 11 haftalığım hala devam ediyor çok kötü bi durum şu an mesala nefes almakta çok zorlanıyorum nefesim nefesime yetmiyor
cdniz Fatmanur8 bi ara ölcem herhlde demeye başlamıstım 😞 bide kızlara sorayım dedım demekki herkes aynı🤷♀️🤷♀️Ne zaman geçecek acaba hiç dayanılcak bısey değil
Mrve12 cdniz ben uygulamalardan okuduğum kadarıyla kalp daha fazla kan üretiyor bu haftalarda diyodu ondandır diye düşünüyorum doktora gidince sorucam
Gulnar_95 @"cdniz"30 larda daha çok oluyor malasef 34 haftaliğim kalbim duracak gibi doğuma kadar dayanmak zorundayiz baska care yok Allah yardimcimiz olsun🥹🙏
Kbst Bende de nefes darlığı çarpıntı oluyordu kalbim pır pır tansiyonum sınırda maalesef ilaç kullanınca hafifledi