Gzz19 Selamlar, 2 defa kan tahlili yapıldı beta hcg değeri 2 günde bir iki katına çıktı . En son 2760 sonuç kese görünür mü, 4+5 hesaplarımıza göre. Kalp atışı duyulur mu. Endişeden gebeliğime sevinemedim inşallah bizimde herkesinde bebişleri sağlıklıdır 🙏🏼
Feyza4 Gzz19 4+3 te gebeligi ögrendim kese görünmüştü 5+2 gittimde doktora 8 . Haftada gittiğimde kalp atışınında olduğunu söyledi bebek yok denecek kadardı zaten 😁😁😁şuan 27+4 maşallahımız var🥰
Bsraao Gzz19 bende şu an çok stresli donemlerdeyim kan tahlili ver acaba kese gorunecekmi kalp atışı varmı diye Allah hepimizin yardımcısı olsun 💜 sağa salim alırız inşallah kucagimiza
Hiilal0606 Gzz19 hayır sadece alttan muayeneyle gorunur benim karnımdan görülmedi alttan muayenede görüldü hiç stres yapma normali 5 yada 6.hafta
Gzz19 Feyza4 oyy maşşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin😍 Ozaman bizimde görülür inşallah,belirsiz bir süreç ilk gebelik çok tedirgin oluyor insan nasipse cumartesi kontrolümüz var iple çekiyorum 😅😅
Gzz19 Bsraao Amiiin inşallahh 🤍 Zaman herşeyin ilacı.. Beklemek hiç bu kadar heyecandırıp tedirgin etmemişti 🥲
Melomy hamile miyim, beta hcg artacak mı , boş gebelil mi, kese görüncek mi , kalp atışı duyulcak mı, ikili testte sorun cıkar mı, sağlıklı doğacak mı , nasıl doğacak , suyum yeterli mi kucağımıza alana kadar endişeler bitmeyecek gibi 🐣
Hiilal0606 Gzz19 doktor hiçbir sakınca olmadıgınu soyledi bende de şuan hiçbir sorun yok canıda acıtmıyo hiç
Emineedrk Gzz19 Beta değerin çok güzel artmış ben ilk öğrendiğimde 99 du sonra 399 a çıktı içini ferah tut sakın stres yapma 8. Haftada tam net duyuluyor kalp atışı 7. Haftada da duyulabilir başlarda karnımdayken nasıl korucağım diye düşünüyosun doğum yaklaştıkça da doğduktan sonra nasıl koruycam demeye başlıyosun anne olmak çok zormuş 🥹♥️
Gzz19 Emineedrk çok teşekkürler.. anne olmak hep koruyup kollamak tedirgin olmakmış gerçekten düşünmemeye çalışıyorum kontrolü dört gözle bekliyorum 🤍