Eva2112 HtcAksy sağlıcakla ali. Kucaginiza kardesler arasi uas farki cok oldsakin siz bu kadar bekletmeyin..
Eva2112 Esraliiii evet anne icin cok zordu tabi ama bizim icin guzeldi baska kimseye ihtiyacimiz olmazdi..
Eva2112 Esraliiii maşallah kac yasindasiniz hangi ara 5 cocuk yaptiniz rabbim size bağışlasın banada dua edin digerleri cok beklemeden bende 3 4 tane olsun istiyorum
Eva2112 Alifatmaoguzalp siz neden bu kadar beklediniz.. tabiki saglik sihatle büyüsünler hayirli evlat iyi insanlar olsunlar insallah..
Alifatmaoguzalp Eva2112 evlendim bir buçuk yıl sonra istedik çok şükür rabbime oğluma hamile kaldım oğlum büyüsün kendi ihtiyaçlarını bilsin öğrensin doya doya onunla ilgileneyim abilik duygusu gelişsin bebekliginde çocukluğunda baya keyfini çıkarttık sonra kendisi abi olmak istedi ve bununda bilincinde dedim tam doğru zamanda karar vermişim bir kardeşi olacağini bilince sahiplenme güdüsü şimdiden başladı bile o yüzden hiç pişman değilim sizde öyle düşünmeyin keyfini çıkartın rabbim sağlikla doğsunla sağlıkla büyüsunler insaallah
hilalsercek Eva2112 40 yaşında doğum yapan ve bebeğine çok mutlu bakan anneler tanıyorum bence bu dönemde normal bi yaş 😂😂
Eva2112 Rabbim herkesin gönlüne gore versin bilemiyorum belki hamilelikten dolati vesvese yapiyorum yada asiri duygusal davraniyorum..ama hamile kaldigimdan beriisteyen herkese dua ediyorum rabbim kisenin kucagini bos birakmasin..
aseldurununannesi_ Eva2112 ben 40 yaşındayım canım 36 haftalık ilk gebeliğim 39 yaşında evlendim hiçbir şey için geç değil ☺️
guzelanne01_ Eva2112 canım bende 39 yaşındayım kızım 12 yaşında 25 haftalık gebeyim çokta memnunum beklediğim için niye anneliğimi yaşamıyımki dolu dolu yaşadım kızımla büyütürüz işte🌸
Aynenkanka Eva2112 her nasip vaktine esirdir hiç böyle düşünmeyin ne güzel ona yol gösterecek yaşta olucak abisi büyüdüğü zaman, sizin için de 35 yaş gayet genç, gayet çıtır maşallah hiç yıpratmayın kendinizi🥰🥰
AtlaSeda Neye yada neden geç kaldığınızı anlamadım 34 yaşındayım ilk çocuğumu daha 40 gün önce doğurdum hiç bişeye geç kalmış sayılmazsınız
DeustchBurcu Eva2112 36 yaşındayım, genç ve deli çağımı doyasıya yaşadım. 8,5 aylık bir kızım var ve 9+6 hamileyim. Geç kalmadım, bence tam zamanı! Ben büyüdüm hiçbir şeyde gözüm kalmadan, sıra çocuklarımda..
Eva2112 DeustchBurcu size bir sorum olacakti ikinci gebelik planlimiydi ilk bebeginizi emziriken mi hamile kaldiniz