minikkurabiyelerinannesi Kızlaaaaar pazar günü eşim ve bebeğimle biraz gezmek istiyoruz gideceğimiz yeri seçemiyoruz öneriniz var mı ? Tercihimiz açık hava , yeşilli alan 💚
Armess_loya minikkurabiyelerinannesi Hava serin soğuk olmazsa Emirgan koru’da ve Sahilde yürüyüş Ortaköyde kumpir Eminönü’nde balık ekmek Nişantalın da kahve… İçine yandığımın İstanbul’ unu gez gez bitiremezsin…
Efnanefnan minikkurabiyelerinannesi minikkurabiyelerinannesi istanbul çengelköy olabilir. Üsküdar olabilir
ipekmom_ minikkurabiyelerinannesi şuan ıhlamur kasrı çok güzelmiş henüz gitmedim ama çevremde baya giden var ☺️ ordan yıldızada geçebilirsinizz
Mutlulukkk minikkurabiyelerinannesi pazar gunu coook kalabalik oluyor ama muhakkak gitmeye calisinnn. Aksam gitseniz de seversiniz. Tabi ggunduz daha baska ama. 😂 Florya sosyal tesisleri 👌🏻👌🏻 fiyatlari da uygun hem. uuuuupuzuuun sahili var. Parki var. Arabanizla gdecekseniz ortakoy,besiktas vs sakin gitmeyin park yeri bulamazsiniz. He cookk yururuz derseniz gidin tabi 😂 Emirgan parkina gidebilrisiniz. Avrupa yakasinda baska yer aklima gelmedi suan. 🤔
minikkurabiyelerinannesi Deletedmom_110 Avrupa yakasında neresi mesela herhangi bşr park vs isim de öğrensem ☘️ silivrideyim zaten ben
Deletedmom_110 minikkurabiyelerinannesi sultan Ahmet meydanı olabilir Sarıyerde Belgrad ormanı güzel oluyor Gülhane parkı Beşiktaş’ta Yıldız parkı aşırı güzel Eminönü balık ekmek vapur turu en sevdiğim Eyüpte piar lota var çok güzel nikahta cekim için gitmiştik oraya da ayrıca güzel mekanlar da var kahvaltı yemek kahve çay vs Kilyos sahili de olabilir hava güzelse valla aklıma gelenler bunlar kuzum gezmeyi çok seven bir olarak bizde eşimle nerdeyse her hafta sonu gezeriz🌸☺️
butterfly35 Armess_loya İstanbul’da Sarıyer’de oturuyordum evlenip izmire geldim burayıda çok seviyorum ama şu yorumun beni ağlatacaktı duygulandım niye bilmiyorum gittiğim ve sevdiğim yerleri yazdığın için galiba ahahahaha İstanbul bir başkadır yaa 💚