Burcum Kızlar selam. Henüz çok yeni hamileyim 5. Haftamdayım ve 2. gebeliğim. Özellikle Ümraniye Çamlıca çevresinde doktor önerisi istiyorum. Memnun kaldığınız hastane ve doktorları yazabilir misiniz?
eylulmihrasmom Burcum ataşehir avicenna mustafa türkmen gidin asla pişman olmayacaksınız mükemmel bir doktor
Burcum eylulmihrasmom araştırayım hemen teşekkür ediyorum. Hastane fiyatları hakkında bilginiz var mı peki?
Burcum esiaks ilk doğumum Çamlıca Erdem de oldu. Sanırım bu kez Erdem hastanesi tercih etmem. Pek hoş deneyimim olmamıştı😕
eylulmihrasmom Burcum mustafa hoca muayenesi 465₺ geçen hafta gittiğimde doğum ücreti de sordum sezeryan-normal fark etmeden 10.000 dediler. içinde bazı tahliller hastaneye yatış ücreti vs dahil
Burcum eylulmihrasmom son bir sorum daha olacak baktım biraz ama bulamadım. Hastanede yenidoğan yoğun bakım var mı? Bilginiz var mı? Fiyat iyiymiş bir çok yere göre. Yakın da sayılır bana. Çekmeköy’deyim ben.
eylulmihrasmom Burcum ben de sancaktepede oturuyorum gerçekten hayatımda gördüğüm en mükemmel ilgili doktor kanamam olmuştu 6.haftada ağlıyordum sakin ol annem diye beni sakinleştiriyor🥰 onu hiç sormadım inanın