Merhaba herkese sonunda bende doğurdum 🥰🥰 13 mart saat 23 sularında 38+1 haftalıkken şiddetli kasık ağrısı şikayetiyle kadın doğum acile gittik. Geçen haftadan 1cm açıklığım vardı Nst bakılmadan önce nöbetçi doktor ultrasonla baktı ve suyunun azaldığını söyledi. Apar topar yatış verildi ve doğum katına alındım. Eşimi annemi ablamı almadılar çok yalnız hissettim sancım olmadığı için arada onları görmeme izin verdiler. 14 mart akşamı saat 20 sularında vajinadan suni sancı takıldı. Etkisini göstermesi çok uzun sürdü belki 5 saat sonra galan sancılar gelmeye başladı. Bu esnada ebeler sürekli gelip alttan muayene yaptı ve bazıları çok sertti. Sürekli nstye bağlı kalmak ve katta bulunan diğer odalardaki gebelerin doğum çığlıklarını dinlemek zorunda kalmak inanılmaz psikolojimi yıprattı. Bu sırada sancılarım başladı ıkınma hissi geldiğinde ıkınamamak herşey zordu. Herneyse git gide açılmaya başladım. En son 4 cm açıklığım vardı. Lavaboya çıktım büyük ve küçük tuvaletimi yaptım. Tekrar yattım nstye bağlandım 10 dakika sonra kendiliğinden suyum patladı. Böyle bi rahatlama yok 😂 ebelere haber verdim. Doğum hazırlıkları başladı ama oğlum iri bebek olduğu için vajeni parmaklarıyla ayırarak ve en sonda hala gelmeyince derin kesiler atılar doğum yaptırmak zorunda kaldı doktor. Oğlum inat gelmiyor ben ondan inat ıkınıyorum ama yok. İki ebe sedyeye çıktı ve karnıma bastırdı sonunda oğlumu gördüm. Hemen temizlediler ama yoğun bakıma almaları gerekti o yüzden tentene temas olmadı.koklayamadan aldılar yavrumu. 6:45 de 3550 gr ve 50 cm olarak doğurdum çocuğumu ve saat 10:00 da kucaklayabildim. Rabbim isteyen herkese bu anı yaşatsın 🥰🥰🥰