Gorkim Morning-star evet maşallah 🧿senşnkiler 36 haftada olmuştu galiba darısı başıma inş bebekleri kısa zamanda alırız inş🤲🏻😊
Morning-star Gorkim Benim oğluşlar tam 38de geldi canım. Seninkiler minnoş daha ☺️ ama cok hızlı büyüyorlar emin ol. Benim 20 gün olacak o sürede bile büyüdüler gıdıklandılar 😍Sen de bi bakmışsın kızlar eve gelivermis hayırlısıyla 🙏🏻💜
Gorkim Morning-star 38 artık normal bebe olup doğmuş yavruşlar maşallah🧿🧿 evet hayırlısıyla kızları eve getiririz inş bizde🤲🏻🙂
Hazalaskin Gorkim allahım sağlıkla evinize getirmeyi nasip etsin bebişler hayalim ikizleri normal doğurmak allah nasip etse keşke 💕 hayran oldum süpersiniz
Gorkim Hazalaskin amin inş . Allah gönlünüze göre versin hayırlısı ne ise öle olsun ben de istiyordum hep ama kızlarımın sağlığı daha önemliydi kısmet nasılsa öle oluyor
Zehross03 Melekg yaa o hapları bana düşük yapmam içinnvermişlerdi ve inanırmısın sancıdan daha çok kötü oldum titremekten ateşim çıkmıştı komalık herkese farklı yanetki yapıyor demekki bazılarında olmuyomuş hiç
Gorkim Zehross03 benimde acayip titremem oldu ateşim çıktı 39.7 ye kaç kere parol verdiler anca düştü
Kukulikukuli12 Gorkim ayyyy maşşşşşaaaallllah sana da bebişlere de. Bende normal yaptım 18 aylık kzıım var. Resmennokurken gözümde canlandın.vallahi bravo maşallah Allah güç kuvvet versin sana. Bebişlere de sağlıklı huzurlu hayırlı bir ömür 🤗