Merhaba arkadaşlar
13.03.2023 de 33+3 de kızlarım bir anda gelmeye karar verdiler nasıl oldu bende anlamadım.
Akşam üzeri çok acıktım yemeğimi yaptım evde işten izne ayrıldımıştım. Yemeğin pişmesini bekledim saat 16.30 gibi yemeğimi yedim. Uzandım biraz uykum geldi eşimle mesajlaştık dedim ben uyucam biraz çok uykum var. Neyse tam dalıyorum soluma yatıyordum kızlarda da hiç hareket yok nedense diye düşündüm saniyelik bir dalma oldu ve klitorisimin ordan su aktı ben affedersiniz idrarmı bu ne olduyo diye düşünürken battaniyeyi açtım ve pıt diye ses geldi foş suyum aktı şoka girdim resmen panikten ne yapacağımı şaşırdım evde yalnızdım ilk teyzemi aradım o hemen geliyorum dedi sonra doktorumu aradım hastaneye geçmemi doğumu durdurabilirsek durdurucam akciğer gelişimi için iğne yapıp seni 2 gün bekleticem dedi.
Sonra eşimi aradım hemen işten çıktı teyzem daha çabuk geldi beni aldı hastaneye götürürken yolda sancılandım 15 dk da bir sancım oldu sonra bir baktık 5 dk da bire düştü bi anda hastaneye gittim ebe çatala yatırdı beni açıklığıma ve rahim ağzı yumuşaklığıma baktı 6cm açılmışsın dedi şoka girdim kızların saçlarına dokunuyorum dedi normal doğurmak istermisin dedi
Ben normal doğurmak isterim ama kızlar çok küçük rahim ağzında sıkışıp kafaları ezilir mi dedim oda çatın çok rahat normal doğum daha sağlıklı ciğerlerindeki suyu atarlar dedi bende doktoruma sorun benim için uygun dedim.
Doktorla ebe iştiaresinden sonra normal doğum için uygunluk okeylendi. Ebem 3 saate doğurucaksın dedi ben gene bir şoka girdim. Doğum odasına alındım sancım gelince çömelip ıkınmamı istediler. Sancık geldikçe çömelip ıkındım sancım geçince yürüdüm sürekli hayalimde pilates topunda sallanmak vardı top istedim ama top gelene kadar son ıkınmamda sanki yavrumun biri çıkıcak gibi oldu doktorum hemen beni çatala aldı baktı açılmam 9cm olmuş hadi doğuruyoruz dedi😅 ben ne nasıl derken ebeler geldi herkes ikiz doğum heycanı içinde beni bekliyor.
Sancın geliyor ıkınmaya başla diyolar ağrım var evet ıkınmaya çalışıyorum yarıda kalıyor doktor vajinama bastırıyor sanki makatım yırtılacak gibi ayıptır sölemesi çığlıklı ıkınma içindeyim sonra bir iki ıkınma derken ilk kızımın kafası çıktı sonra omuzları çıktı rahatladım
İkinci kızım yukarı kaymasın diye ebeler karnıma çullandı ne nefes alabiliyorum ne ıkınabiliyorum yalvardım dedim 10 dk dinleniyim diye ama dinlenmek yok diyolar. Doktorum ikinci kızımın suyunu patlattı kafasını kanala yerleştirdi bu arada ebeler hep karnımın üstünde yukarı kaçmasın doğum başlasın diye ellerinden geleni yaptılar. Suni sancıda eklediler saolsunlar sancı gelince ıkıncaksın ama nefes zor alıyorum kuyruk sokumum kırılcak heralde diyorum. Canım çıkmış durumda zar zor ıkınıyorum makatım çok acıyor en son artık yapamıcam ne olur diye haykırdım. Ebe döndü 2 cm kaldı kafası gözüküyor çocuk nefes alamıyor şuan senin yüzünden son kez ıkın kafası çıksın dedi. Öle diyince Allah güç kuvvet verdi bir ıkındım dedim artık nerem kırılcaksa yırtılcaksa yırtılcak nefesi tuttum ittirdim ebelerde karnımdan bastırıp ittirdi. Kızımın kafası çıktı omuzlarıda çıktı bir rahatladım oh dedim dünya varmış. Hemen analığıma bağladım acı macı bitti yavrularım annecim güzel kızım diye başladım😊😊 sonrası zaten plesanta gelsin diye bekle iç temizleme 3 dikiş verilen dil altları sonra zangır zangır titremeye tutulma üstüme 3 tane pike örtürdüm.
İş doğurmakla bitmedi bide içinin temizlenmesi kısmıda 3. Doğum gibi yordu beni doktora yalvarıyorum artık beni salın pertim çıktı bayılcam artık diye.
Kızlarım küvezdeler çok küçükler ikisi de 43 cm biri 1620 biri 1510 kg dualarınızı eksik etmeyin.
Çok uzun oldu gibi hakkınızı helal edin🙂