CmreKsidar Setny bugün 36+3 aniden cumartesi gününe sezeryan günüm belirlendi mecburen. Bebeğim 3500 kilosu doğunca 36+6 olacak 🌸 normalde uygulamaya göre 9 nisan görünüyor hep Koç Burcu olacak demiştim balık olacak kızım☺️
gizem3435 tazecikannee merhaba Sizinle günümüz de haftamız da aynı. Doktorunuz bebeğinizi 38+1 de alacağı için birşey dedi mi acaba? Benim doktorum biraz erken mi falan dedi kafam karıştı.
Asenakardg ebruli1 ya bende öyle bekliyorum ama korkuyorum bebeğin kafası biraz önde ded doktor sizde de korku varmı🥺
Tdemirol 35+5 ile ne kadar sabırsız olsam da normal doğumu beklicem galiba, her şey uygun sadece benim tercihime bıraktı doktor dogum şeklini.
bendiyebiriii Setny ben de 34+5 im. Cumartesi 35+1 iken kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumuz. Çok heyecanlıyııım🥹♥️ Sağlıkla gelsinler inşallah🌸🌸
El123 bendiyebiriii Ay canm snle ikimiz aynıyız ben 34+5 im 27 martta gel gun vercem dedı gıdınce yaz olurmu cok merk edyorum ne zmana gun verır
Cansudinc CmreKsidar Bende 2 hafta sonra 37 haftalık oluyorum ozamana sezeryan düşünüyor doktorum. İnşallah bebişimiz hastahanede kalmak zorunda olmaz beraber çıkarız 😍 Sizinkinin kilosu çok iyimiş maşallah
Elo211 Setny benimde 2.gebeligim bende 35+0 banada doktor 8 10 nisan gibi dedi sezeryan olucak bizimde 😊😊
Elo211 Setny iste 8 10 nisan arasi dedi erken doğum falan olmassa aniden falan dedi ilişki yasakladi bize 🤦🏼♀️😊
Elo211 Setny erken doğum riskin mi var benm 1kere iliski sonrasi lekelenme oldu doktora soyledim yasakladi iliskiyi
Setny Elo211 benim ilk gebeliğimde kuzum 32 haftalık doğdu 🤭 onun gebeliğinde de problemim hiç olmadı aniden suyum geldi herşey normalken şimdi 2.5 yaşında çok şükür diptik gibi kısacası bir kere erken doğum yaptığın zaman 2.erken doğum yapma ihtimalin %50 miş önlem amaçlı ama sanki burnunda gelesi yok😂