Oznr Sebahat42 https://instagram.com/isim_tasarim?utm_source=ig_profile_share&igshid=10rcibtdam059 Burdan yaptirdim ben 85 tl ye mendil ve onlugunoldugu icin sadece tulum u 60 a da uapan var
Mihri-musta Ben instagramda mell_tasarım sayfasından yaptırdım nakışlı isim ve Melek kanadı. mağazalarına da gidilebiliyor sanırım
Byncdii Mihri-musta canım melek kanadı nasıl duruyor yani çok mu büyük duruyor bir sıkıntı olur mu bende çok yaptırmak istiyorum ama kararsızım çocuk rahat edebilir mi ki acaba ? 🙄🙄
Mihri-musta Byncdii ben de kararsızdım ama beğendim geldiğinde dokunduğumda. Hatta yıkadım elimde hiç bozulma da olmadı. Telalı çok sert degıl kanat ama dik duruyor. Ben tulum eldiven şapka 70 tl ye aldım, 10 günde hazırlandı
Gizemen Bende minikonsept sayfasından yaptırdım canım tulum ve anne bebek tacı 115tl kapıda ödemeli. Bu hafta teslim alırım heralde. Sayfanın sahibi abla da gayet ilgili
Byncdii Mihri-musta anladım canım o zaman gönül rahatlığıyla sipariş verebilirim mi diyorsun ☺️☺️💁♀️💁♀️🌺🌺
Burcu35 Devran evet isimli nakış işlemeli. Mesaj attığında çeşitlerin fotoğrafını istersin modelleri var çünkü😊