Atmacabebek Deryakca neden yavaşlatıyorsun bende kilo alsın diye uğraşıyorum neler yaptın ki kilolu masallh benim 27 haftamda 900 veya bir kilo demişti Dr şuan 28 hafta bitti
ArvenMom Deryakca niye yavaşlatıyosun ne güzel kilo alıyo millet kilo alsın ister sen nasıl yavaşlatırım diyorsun
ilzannliy Deryakca 3-4 hafta ileride kilosu canım, şeker yüklemesi yaptırdın mı? Doktorun ne diyor bu duruma?
Bsr-shn123 Atmacabebek kilo alması için neden güreşiyorsunuz ben 2 gündür hastanede yatıyorum kilosu fazla olduğu icin
ilzannliy Deryakca normal doğumda belki zorlanabilirsin erken doğum oluşabilir canım doktorun takviye gıdalarını azaltabilir mesela bi gün kullanıp bi gün kullanmamak gibi
1anne2bebek__ Deryakca benimde bebeğimin kilosu iyiydi. Kız bebek. Doktorum normal doğum zor olmasın diye ilaçlarımı vitaminlerimi hepsini kan değerlerime bakarak kesti. Zayıf doğsun dedi. 38. Haftada 2900 doğdu kızım. Şükür çabukta toparladı
Atmacabebek Deryakca anladım cnm peki özellikle yaptığın bişi varmı yani niye böyle kilo almış olabilir ki
iremcannn1907 Deryakca yavaşlatmak nasıl olacak acaba hiç duymadım yani nasıl müdahale edebilirsin ki