Harunnazli gggb doktorum lala hanım dan çok memnun kaldım her an yanımdaydı ilgilenmesi çok iyi hatta dogumhanede kendi telefonuyla ben demeden her anın fotoğrafını çekmiş hastane olarak da memnun kaldım ufacık bi rahatsızlığında hemen ilgilendiler
gggb Harunnazli yaaa ne güzel bende Lala hanıma gidiyorum şu an gerçekten memnun kaldım çok sıcak bi hanımefendi doğumda sonrası da iyi olur inşallah 🙈🙈
Meleklerkorusun Askin_ulku a life a bende yakinim gitmeyi dusundum ama sikayet vardaki yorumlar beni soğuttu acikcasi tamamen vazgectim eryamandayim bende dr arayisindayim
Meleklerkorusun ysmnprltn levent hocaya bende gidiyorm ama dogumu ona yaptrmiycam cok sert mizacli eli sert baska dr arastiriyorm bende a life ve koruya yakinim batikente medical parka gitmeyi dusunuyorm
Medd Meleklerkorusun Biz henüz doğum paketi alamadık bi türlü 🥹 24 haftalık olacağız artık eşim A life diyor yakın olduğu için
Meleklerkorusun ysmnprltn levent hocadan ne anlamda memnun kaldiniz biraz anlatirmisinz ben bir kez muayene oldum birkez daha olucam cuma gunu sonra degistiricem doktorumu eşimde isinde iyiyse bosvee degistirme diyo ama sert birisi bence yaa
Harunnazli gggb refakatci kayınvalidem olarak yazdırdım ama eğer isterseniz eşiniz de kalabiliyor normalde bir kişi kalıyor ama eşim de kaldı hep gece boyu yanımda hiç sorun olmadı
Harunnazli gggb aslında belli bir ziyaret saati var ama bizim arkadaşlarımız geldi gece saatlerce yanımızda durdular yiyip içtik kimse birsey demedi
Meleklerkorusun Medd valla benm orayi icim almiyor bir türlü yeni buldugum doktora bakicam Hüseyin pehlivan ata yıldız plazadaymis yeri
cgdm-trzi Askin_ulku iki yıl önce sezaryen doğum yaptım doktorum Alptekin hocaydı çok memnun kaldım. Şimdi 2.gebeliğim aynı doktora gidiyorum bi sıkıntı yok şükür memnunum 🌸