Mahirin-annesi1 28 haftalık gebeyim 1 saattir belime kasıklarıma ayaklarıma sancı giriyor ve hareket etmiyor bebeğim korkuyorum erken doğum olur diye yalancı sancı mı acaba
KLORAKHANIM Mahirin-annesi1 doktora girun ixin rahat etsin, benim yalanci sancilarim sadece kasilma gibi oluyor 🙏 34. Haftadayim 32 de basladi
Mlkengn Mahirin-annesi1 çok mu yoruldunuz ayakta kaldınız bugün ? Bazen ondan olabiliyor. Ya da enfeksiyondan kasıklarda ağrı olabiliyor. Hareket etmemesi ile ilgili birşey diyemeyeceğim ama içiniz rahat etsin isterseniz gidin bi acile baksınlar
Mahirin-annesi1 KLORAKHANIM yani şuan kadın doğumcu bulabilir miyim yalancı sancıdan farklı o zaman benim ki şuan
Mlkengn Mahirin-annesi1 hastanenizi arayın sorun bi var mı nöbetçi diye. Bide hareket için isterseniz çikolata yiyin yatın biraz bekleyin. Ay bende endişelendim şimdi yanlış yönlendirmek istemem.
KLORAKHANIM Mahirin-annesi1 bi cikolata ye sola yat canim 10 15 dakika bekle bebegin hareket eder, onun.haricinde devlet hastanelerinde tabi ki bakarlar bende hep acil durumda devlete gidiyorum. Sancilar duzenli degil dimi?
Yelsink Mahirin-annesi1 hemen hemen öyle bisey ara ara oluyo zaten kendimi dinliyorum yatıyorum acaba nasıl bi ağrı diye bende anlamadım
Tubii97 Mahirin-annesi1 Evet ve şiddetlenmiyorsa da yalancı oluyormuş yine de doktorunuza sorun tabiki Geçmiş olsun 🤗❤️
Mahirin-annesi1 KLORAKHANIM mesela sancı giriyor birden ayaklarıma belime bir geçiyor sonra tekrar giriyor
tugcee0 Mahirin-annesi1 benimde geçen hafta öyle olmuştu 28 haftalıktım idrar yollarımda enfeksiyon çıktı