Nasminel Merhaba gebelık sekerım var ve dıyet uyguluyorum fırında haslanmıs patates yemegı sıkıntı olurmu bılgısı olan yada sebze tarzı yemegı
Yalinn8 Nasminel patates,beyaz ekmek ve beyaz pirinc direkt seker diye biliyorum, istersen kabak havuç sote falan yap daha saglikli
Calasun Nasminel bende diyeteyim ama bukadar sıkmıyorum doktor sadece pilav ve makarna yasak tatlı dışında dedi🤷♀️🙏🏻
Hgemr Patates yüksek oranda nişasta içerdiği için şekeri olanlara tavisye edilmiyor.Havuç da çiğ olarak tavsiye ediliyor,pişince içerisindeki şeker miktarı artıyormuş.
ilknureris Nasminel ben yanında hiç ekmek yemeyerek yiyorum açıkçası benim şekerimi yukseltmiyor sizde nasıl etkisi olur bilemiyorum ama
Simay1905 Havuc salataya bile koyma dedi bana diyetisyen. Pirinc patates havuc misir hamur isi meyvelerden muz kuru incir dut pekmez gibi seyler meyve sulari abur cubur yasak . Seker caya hic konulmuycak. Gunde 2 kasik yogurt 1 bardak sut icilebilir hergun ceviz ici 2 adet yemekte fayda var. Gunde 120 gr et balik urunleri sebze yemekleri susuz yenilebilir
ilknureris Benim aclik yüksekti 75 lik yaptık. Aclik 116 1. Saat 182 2. Saat normaldi. Şimdi de tokluklarim normal aralıkta yukselmiyor ama aclik sabahları 95 den yukarı geldiği oluyor
ilknureris Daisy1 Onu bilmiyorum ya. Ben sadece aclik tokluk şekerime baktirmistim hamileliğin ilk haftalarında