Asilinannesi16 AsyaveAnnesiii Bizimde 19 😍🥰 belirtiler falan başladı mi yoksa hic gelmeyecek gibi mi 😅
kimsiniz AsyaveAnnesiii ayniymisiz🥺 sizin ki döndü mu benim kizim gecen persembe hâlâ makat gelisti yarin tekrar gidicem bakalim
AsyaveAnnesiii Asilinannesi16 yalancı kasılmalarım oluyor ama çok sık değil yani günde bir iki kere falan dün akşam vajinamda baskı hissettim sadece ama sabah geçmişti kanala girmeye çalışıyor galiba kafası sol kasığımda. Sizin nasıl belirtileriniz 😅
AsyaveAnnesiii kimsiniz benimkinin kafası sol kasığımda ama kanala giremedi hala cumartesi kontrol var bakalım göreceğiz 🤷🏼♀️
323832 Mhande uygulamaya göre 42 gün ama erken alma ihtimali var bebeği şuan 34 haftalik olduk 36.hafta da sezaryan olma ihtimalimiz yüksek 17 18 gün kaldı diye dusunuyoruz
Yelsink 323832 sezeryan e6da mi aliyorlarki benimde sezeryan 34 haftamdayım pazartesi doktorumla goruscem bakalım ne zaman diycek
Asilinannesi16 AsyaveAnnesiii Aynı benimde bebek sık sık topluyor kendini ama en çok kasık bel agrilarim var ek olarak akıntılarim artti daha dün kontrole gittim doktor tabiki normal dedi 😅 daha gelen giden yok bekliyoruz Bakalim hangimiz fırtlatıcaz önce 🤣🤣🤣