busenaz68 Canlarım 32 haftalık olduk dip bucak doğum temizliğini ne zaman yapmalıyım. Havalar da pek iyi degil de perdeler falan illaki yıkanacak ne zaman dip köşe foşurdatayım🥰🥰😁😁😁
zeynozey busenaz68 Parça parça başl caniko tek yapacaksan:) bu hafta perdeler haftaya mutfak dolapları derken gün gelir😂
Seheeer busenaz68 37 haftalık oldum geçen hafta temizliği bitirdik kayınvalidemle birlikte 1 hafta sürdü. Kendin yapacaksan yavaş yavaş başla çok yoruyor çünkü
Hulyakkus busenaz68 valla 35 oldum her hafta temizlik yapıyorum 😂 perde vs daha girmedim onu eşimle kavga dövüş hallederiz😂ona göre ev temiz 😂
Berfiin busenaz68 ayy ben de mayıs annesiyim inşallah hayırlısıyla 🤲🏻🌸 31.haftama girdim ben de 😀🧿 açıkçası sana sorunda pek yardımcı olamayabilirim ben de çok kararsızım🥴 yalnız 35.haftaya kadar nerdeyse inşallah süreç aksi ilerlemezse bitirmiş olmamızda fayda var 😀🌺
busenaz68 zeynozey mutfakta aspiratör yok yine yaglaniyor hava da kapalı iş yapasim gelmiyo😁😁 ama mutfak dolap içlerinden baslayabilirim mesela😁
busenaz68 Seheeer kendim yapicam vallahi ailem şehir dışında kaynana görümce de gelmez işim düşünce oturmaya gelirler,😁 kendimden ve esimden başka kimsem yok maalesef ufak ufak başlayayım o zaman ❤️
Seheeer Seheeer Aynen başla bebişlerin ne zaman geleceği belli olmuyor. Yeni 37 haftaya girdik nişanım falan geldi doktor her an hazır ol dedi o yüzden yap bitsin ♥️
mylittlebabym 35 Ken genel temizlik yapmıştım. Yarın doğumum var az önce temizliği bitirdim desem.🫠🫢 Sanki ne kadar temizlersem temizleyim yetmeyecek gibi hissediyorum..
busenaz68 mylittlebabym bende geri kirlenir diye yapmak istemiyorum bir yandan da ya aniden gelirse falan diyorum😁 zamanında gelsin inşallah bebişlerr
busenaz68 mylittlebabym bende geri kirlenir diye yapmak istemiyorum bir yandan da ya aniden gelirse falan diyorum😁 zamanında gelsin inşallah bebişlerr
ysmnprltn Kız şimdiden yap gitsin 35deyim yataktan kalkacak halim yok sancılarım var Allahtan annem gelcek de o yapacak. Sen de zorlanırsın yap gitsin
busenaz68 ysmnprltn aynen ben kapı çarşaf başlayayım en azından yatak döşek ürünleri temiz ütülü kalsın😁
thingswithpearl Valla ben yardımcı çağırcam bacılar, gözüm hiç kesmiyor kasık bel bacak ağrılarım var çünkü
busenaz68 Berfiin 32. Hafta ve 8. Aya girmiş bulunuyoruz çok şükür 🙏 Benimde kimsem yok aslında başlasam ufak ufaj yorulmadan güzel olur gibi😁 ama havalar kapalı olunca elim kolum kalkmiyo😊
Berfiin busenaz68 evet valla haklısın😀 bakalım ya hayırlsı olsun inşallah Sağlıkla gelsinler inşallah Allah düzeltir her şeyi yardım eder 🤲🏻🥰
Beigebaby busenaz68 Bu konu gözümde büyüyor şimdiden 😭 7 aydır camları silmiyorum dışarısını göremicez yakında 😂😂 herhalde 34-35. Haftada başlarım