Simsar Kızlar 11 haftalık hamileyim gögüs uclarim ve cevresi kararmaya basladi sanki sizde de olmus muydu yoksa ben mi kuruntu yapiyorum ?
Kosmosss Simsar benim ucu ve çevresi koyu kahverengiden öte siyahlaştı normalmiş daha sonra düzeliyormuş
Gulsahozge Simsar normal hatta benimkinin kenarlarında yağ beZeleri çıktı hatta biri büyük ☺️ Umarım düzelir bnmki gbi olan varmı ben 38.haftaya gtdm ama bnmde başlardan beri oldu
Gulsahozge Nasminel canım kan ve b12ine baktır bndede oluyordu hatta şimdi son haftalarda yine oluyor
Bulutunannesii Simsar hamile kaldgımı göğüs hassasiyetimden anlamıştım ilk günden şişmeye başlar uçların çapı genişledi zifiri karardı bulaş bulaş kenarlara doğrı yayıldı siyahlık bunalım sebebi resmen. İnşallah geçer düzelir
Simsar @ada1180 bende karardigini biliyorum canim ablamdan simsiyah olmstu ama hamilelign basnda olunca o yuzden merk ettim☺Valla benm smdiden boyleyse yakinda bende senn gbi dicm sanirm😂
Zeynozeyyo Merak etmeyin kızlar doğumdan sonra biraz daha iyi olıo sonra emzirme kesildimide normale donuyor hatta benim vucudumun bir cok yerindede kararma oldu beyaz tenliyim afedersiniz genital bölgem de boyun kısmımda koltuk altlarım da doktoruma sordum. Dogumdan sonra normala döner dedi ama genital bölge sanırım permatikle alakalı😔 sürekli doktora gitmekten pratik die kullandım son karnım büyümeye basladın da şimdide perişan😔