Fatmasnny Adaada 35 de dönmüştü ama bizim kız inatçı çıktı kanala girmedi yarın sezaryen ile alınacak 40+2
Muhammedamine Adaada 29. Haftada dönmüştü kanala girmişti geri çıktı 30. Haftada ... şu anda 32. Hafta içindeyiz kanala girmeye daha vaktimiz var erken
Fatmasnny Oznurdeniz normal Doğum istediğim için bekledik ama gelmedi maalesef. Doktor bu saatten sonra beklemek riske atmaktan başka hiçbirşeye yaramaz dedi. Yarın sezaryen olacak
Ebruuuu64164 Oznurdeniz en son gittiğimde 30.haftanın basında dönmemişti yazdığınız dikkatimi çekti dönmezse ne kadar erken alıyorlar ve neden daha erken alıyorlar ?
Oznurdeniz Ebruuuu64164 genelde 38-39 uncu haftalarda alıyorlar zaten son haftada dönmesı çok düşük bir ihtimal olduğu için beklemeye gerek duymuyorlar yerı daralıyo zaten bebek kılo alıyo kordon dolanması ya da suyun azalması ıhtımalı de olabılıyor
Ebruuuu64164 Oznurdeniz siz 35. Haftaya kadar neden beklediler daha erken alırlardı demişsiniz oraya takıldım
Mintos Bazıları yok karnımdaki su boşalır gibi oldu yok foşur foşur ses geldi filan diyorlar ama ben asla anlamadım döndüğünü 🤪 30. Haftada döndü bebeğim😌 şuan 32 deyiz
Oznr Adaada bende oyle ama donmezse de hayirlisi olsun hic sezeryan düşünmemiştim kendimi hazirliyorum