Minikmucizelere Kızlar yediklerimi hazmedemiyorum cok yemiyorum az az yiyorum ama agzima kadar doluyum gibi oluyo aksam yemekleri neysede kahvaltı yaptiktan sonra bile boyletoluyo beş altı gündür
Sumyduman Minikmucizelere Bende hazımsızlık belirti değildi ancak 6-7. Haftalarımdan itibaren iştahsızlıkla beraber hazımsızlık baş gösterdi. Ne yesem zehir
Minikmucizelere Zeynepozcan ama adetime sekiz gun var daha😅23 ünde adet gunum ben 20 sinde yapcam gebelik yoksa oruç tutarim diye Ama az kalmış gene adete bu bi belirti olabilir ve kendini gosteriyo olsbilir dimi
Derink Minikmucizelere benimde bat 23. Karın şişliğim çok fazla beş gündür falan bilmiyorum döllenme oluyo diyedir umarım
Minikmucizelere Derink ayy inşallah ikimizede güzel haberler almak nasip olur dualarimda sanada yer vereceğim 🌸
Derink Minikmucizelere Allah razı olsun kuzum çok sevinirim 🙏🏼 bu ay tutsun ve sağlıkla ilerlesin inşallah ikimizinde🙏🏼 test yaptığında yaz banadaa
Violetaa @Minikmucizelere canım işk hamileliğimde aksine çok yiyordum ben hep aç hissediyordum 9 haftalıkken kürtaj oldum boş gebelik , şimdi yine deniyoruz bakalım bat 21 benim de . Herkes de farklı gösterebiliyor hamilelik :) inşallah güzel düşünelim güzel olsun 🥰🥰💋
Minikmucizelere Violetaa iki kere gebelik oldu benimde bi dış gebelik bi kimyasal dediğiniz gibi dış gebelikte benimde istahim artmisti Şimdi böyle hazımsızlık olunca internetten araştırdım biraz gebelikte olabiliyomus inşallah ondandır ya Sizin belirtileriniz falan var mi peki
Violetaa @Minikmucizelere arada bir kasık ağrısı , erken gebelik testi yaptım negatif :( 21 bat . Kahverengi akıntım var 2 gündür . Adet mi olucam bilmiyorum bakalım :(
Minikmucizelere Violetaa erken yapmışsın canım daha altı günün var vardır inşallah gebelik akintin nasıl az mi leke seklinde mi biraz daha fazla mi
Minikmucizelere Violetaa inşallah yerlesme kanamasidir canım ya az gelmiş çünkü haberdar et banada dualarim seninle🤲