Hizligonzales Mihrimahvuslat etliekmek firin kebabi Mevlana cok basit oldu🤣 Yasadigim sehiride yazayim bari Mantı Pastirma Sucuk🤣 buda basit
yagmur50 Esraliiii evet evet aydere falan gitmiştik resmen büyülendik tekrar gitmek istiyoruz Rabbim nasip ederse eşimle Uzungöl’ün ordayken dua ettim birdahaki gelişimiz bebeğimizle olur inşallah diye şimdi kızımızı bekliyoruz inşallah gideriz tekrardan 🙏🏻
nilsmomy Esraliiii eşimle sevgiliyken trabzonda okuyor diye bende okulumu oraya aldırmıştım. Beraber orada okumuştuk belli bir dönem. Sonra memlekete dönüş yaptık ama yeri bende çok ayrı. 🥲❣️
Esraliiii nilsmomy ya ne kadar şanslısınız gezip görülecek çok yer var tabi kendine özel araba şart ebnde çoğu yeri gezmedim
nilsmomy Esraliiii Tabi bizde öğrenci halimizle aşırı gezemedik ama lisede okul gezisiyle de gelmiştik o zaman çoğu yerini gezdim manastıra falanda çıkmıştım en güzel yanı her yolun denize çıkması bayılıyorum 🥲❣️
Esraliiii nilsmomy bende tam denize yakınım balkondan görünüyor tel negatif yani aşırı nem yazın gezmek zor bahar veya sonbahar tam zamanı nasip olir tekrar canım inşallah gelir gezersiniz