Sevvl Gorkim kızlarla çok iyiyiz teyzesi büyüyorlar büyük ile biraz sıkıntımız var gece doktordaydım burnundan kusuyor korktuk doktor kusması normal az yedir ciğerlerine kaçmasın dedi büyük 2770 küçük 2400 oldu teyzesi eve geldıgınden beri 1950 ve 2100 ile aldım
Gorkim Sevvl maşallah çok iyi büyümüşler nazar olmasın kızlara🧿🧿 benimkilerde ikiside 2420 2450 kaç ml mama veriyosun burnundan kusması normalmiymiş ben de olsam bende çok korkarım
_mmmmellek Sevvl canım benim de ikizlerimin biri burnundan kusuyo doktor kulak ağırsından da oluyor söyledi normal mi? Sana ne söylediler
Sevvl Gorkim 60 verıyordum büyük 2800 olmuş küçük 2400 dün sabaha kadar acıldeydık ağzından burnundan geldi yine bır sürü test aldılar tam kan sayımı kan gazı eko idrar çok şükür hanımın biseyi yok doktor Ada nın kını 30 ver bi sure dedi çok yemekten büyük ihtimalle dedi. Oy maşallah bak çok şükür bu kiloları gördük ❤️
Gorkim Sevvl evet çok şükür canım azalt bizde kızlara 50 ml veriyoruz birde meme destek 50 ml bazen bitirmel istemiyolar meme ile destek olunca aynen dediğin gibi bu kilolar gördük ya 3 ü geçince rahatlıcam iyice
Sozde Sevvl Bebeğimi kaybettim ameliyatın ikinci gününün sabahı dayanamadı yavrum 1 kilo olmasına rağmen
Sevvl _mmmmellek yok kuzum 2 doktora sordum ikiside bahsetmedi ama ben mamayı azalttım 2 gündür yok çok şükür düzeldi
Gorkim Sevvl benimde eliz kızımın sanki biraz ateşi var gibi bormalde 50 ml bitirirdi bitirmiyor şimdi 10 ml kalıyor çok tedirginlik ya analık neyapıcaz bir ömür ben böle hasta olurum resmen hep tetikteyim
Sozde Sevvl Amin inşallah Allah razı olsun. Allah hiçbir anneye babaya bu acıyı göstermesin tek duam bu
Arzu3434 Sevvl canım hala küvezdeyiz ama iyiye gidiyorlar kızım oksijen almıyor oğlum bir alıyor küvezden bu güne şükür kilo alıyorlar 🥰
Sevvl Gorkim bende 2 gündür hstanelerdeyım kusuyor doye kaynanam dalga gecıyor burnu aktı hastaneye götür diye. Kuzum benimkilerde her zaman aynı yemıyor korkma ama atesı varsa otomatık ile ölçme doğru ölçmüyor bende manuel aldırdım esıme koltuk altından ölçüyorum
Gorkim Sevvl bende gidecektim ateşi var sankş titriyor çocuğum gibi böyle götürtmedilee evham yapıyormuşum ama sen haklısın burnundan kussa kesin götürürüm nasıl şimdi iyi mi ada kız , kulaktan ölçer braun aldık iyi diyolar bakalım
Sevvl Gorkim iyi iyi teyzesi onun derdi çok yemek 2770 olmuş çok hızlı kilo alıyor önceden almıyor diye ağlıyordum şimdi obez olacak Kiz😂