Sevvl Qnl nasıl ya devlette de mi ben 2 hafta yattım devlet hastanesinde 1800 1700 hep taburcu oldular kız arkadaşım 1700 aldı getirdi eve çoğu varya 1 haftada maşallah topaç gibi oldu benım kardeslerımde 1400 ve 1600 5 gün kaldılar küvözde annem evde baktı
Sevvl tugbacns kız doktor çok komik gidiyoruz bebeklerimiz iyi esım dedi ki hocam geliyoruz gidiyoruz aynı cümle yokmu bir Açıklamanız anlatcaklarınız bebekler iyi olunca tedavi uygulanmıyor bu yüzden konuşacak bısey kalmıyor sadece kilo bekletiyoruz dedi bizde o zaman evde alsınlar kilo dedik tamam o zaman cıkana kadar biberona da alısırlar dedi
tugbacns Sevvl ayyy alın da kurtulun artık bebişleri valla çekilecek dert değil zaten kuvöz süreci yeterince zor bir de doktor hastane yıpratıyor hayret bir şey
Sevvl tugbacns aynen kuzum bak en basıtı dediler ki Ada ya pazartesi aşısını yapacağız dün sordum neymıs Sağlık bakanlığı onay bekliyorlar mis dalga mi geçiyorsunuz hepatit aşısı için Sağlık bakanlığı zaten yenıdogana vur demiş tek tek tek her doğana onay mu veriyor ya senı saf yerine koyuyorlsr çok doluyum al kozları gel baştan anlatayım sana😂😂
guliii Arzu3434 ben ikiz gebeyim malum riskli grup , küvez sürecini anlamak için okuyorum yorumları da şimdi şehir hastaneleri ücret alıyor mu bu dönemde ya da siz özel hastane mi şehir hastanesi mi önerirsiniz ? Bulunduğum yerde eğitim araştırma var bebekleri sevk ediyoruz burda yeni doğan doktoru yok dedi
Sozde guliii özel de devlette hiçbir ücret almıyor sadece küvezdeyken ek ücret oluyor kalbine bakıldığında vs gibi 14 gündür küvezde bir kere bakıldı 1000 tl verdik özel hastanede
Arzu3434 guliii ben özel hastaneyi tavsiye ediyorum şartlar daha iyi nerede yaşıyorsunuz? Ben özelde doğum yaptım küvez ücreti alınmadı
tugbacns Sevvl ada kaç kilo şuan benim defne büyük olana doğunca yaptılar doğaya da 2 kiloya ulaştığında yaptılar aşıyı ona doğar doğmaz yapmadılar. Ama onay beklemek saçmaymış gerçekten 😄
Sevvl guliii oluyor canım devlette doğum yapan bütün arkadaşlarım özele sevk edildi ücretsiz ve hepsi ıyı hastaneler çünkü devlette küvezde yer yok
guliii Sevvl anladım ben küçük bi şehirde eğitim araştırma hastanesine gidiyorum doğum nasıl olur dediğimde doktorum burda doğum yaparsın bebekleri Ankara ya da Kayseri’ye (yakındaki büyük hastaneler) göndeririz dedi, çok yakınlarım da da büyük donanımlı bi özel hastane yok
Asyabuse Arzu3434 canım nasılsın bebişlerin nasıl aklıma düştün 🌸 test sonuçları çıktı mı? Hayırlı haberler gelsin inşallah
guliii İki kızımı özelde doğurdum çok makuldu fiyatlar şu an aynı yer 12 bin ve ikiz olunca daha fazla diyorlar, oda bizi aşıyor Etlik şehir hastanesine gidiyorum perinatolojiye, gittiğim özelden farkı yok