ireemmm Kızlar bugün tam 36 haftalık olduk 2200 kilo kilosu haftasına göre düşükmüş ama bi sıkıntı yokmuş çok şükür 38 haftalıkken sezeryan olacağım bebeğe 2 hafta içinde nasıl hızlı kilo aldırabilirim önerileriniz var mı
Binnur-cam ireemmm canım süt yoğurt kaşar peynir muz çiğ kuruyemiş yüklen bu ara her sabah yumurta peynir kaşar ceviz özellikle ye şifa olsun bebeğineee yarasınn
BbabyMom ireemmm benım haftasına göre düşüktu 3haftada baya bir toparladık hatta ılerısıne gıttık .. sütlaç yumurta süt ceviz pekmez bebe biskuvısı ve bol meyve ozellıkle muz ve havuç bana çok etkı eddı ınsallah sızede eder 😊
elifeceguler ireemmm benim de öyleydi. 3 hafta gerideydi. 1 haftada 500 gram almış. Muz , kaşar ve bolca kısır yedim
tazecikannee ireemmm kısaca canım sağlıklı şeyler yerseniz hem size hem bebeğe büyük katkısı olur süt yumurta kaşar peynir yoğurt yeşillikler sade kefir meyve çiğ kuruyemiş Akdeniz salataları beslenin bol bol su ve bolca yürüyüş yapın böle yaparak 36 haftada 3 kiloya yakındı
Merveincim ireemmm bugün kontrolüm vardı, doktorum şekerli şeyleri yemeyi azaltmamı istedi. Sadece çikolata değil muz elma patates vs, Bebeğin suyunu çoğaltıyormuş bilginiz olsun