Bilgevural Kızlar bugün tam da hissettiğim gibi bebeğimin erkek olduğunu öğrendik. Ve malum isim konusu şuan gündemimizde 😀 eşim Osman da olsun istiyor iki isimli olcak yani. Anketime katılır mısınız rica etsem😊
Bilgevural Fatoooooommm 12 haftalıkken doktorum erkek diye tahminde bulunmuştu fakat net değil demişti. Bugün 15+5 haftalıkken öğrendim. Belki daha önce gitsem öğrenebilirdim bilmiyorum 😊
Fatoooooommm Bilgevural 11+6 da gidince bize de tahminde bulunur mu acaba ?bir gün sonra 12 haftalık olucak çünkü
Bilgevural ilgihazaal kayinpederimin adı Osman çok uysal mükemmel bir insan. Belki onun etkisiyle çok yaramaz olmaz 😂😂
Bilgevural Bende 11+6 iken gitmiştim. İstanbul’da Medipole gidiyorum. Cihaz farklılığından kaynaklı bir durum olmuyorsa bulunabilir belki de
Bilgevural Fatoooooommm evet canım valla 11+6 iken tahmin etti 😊 inşallah senin net belli olur önce sağlıklı olması dileğiyle tabi🙂
Fatoooooommm Bilgevural oğlumu 13 de öğrenmiştim ama burda daha erken öğrenenleri duyunca insan heyecanlanıyor ister istemez😊